Η GENKA1877 ανανεώνει τη συνεργασία της με τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.

Η GENKA1877, η ιστορική, οικογενειακή, Ελληνική εμπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται από το 1877, ανανεώνει τη συνεργασία της με τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.

Η ανανέωση της συνεργασίας των εταιριών, που επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές τους σχέσεις, έγινε στα πλαίσια τριετούς πλάνου ανάπτυξης που θέτει ως στόχο την περεταίρω ανάπτυξη των εμβληματικών brands που εκπροσωπεί η GENKA1877, σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η GENKA1877 διατηρεί ήδη, πολυετή, στρατηγική συνεργασία με τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. έχοντας αναθέσει στην τελευταία, τη διανομή των κρασιών και των αποσταγμάτων που η GENKA1877 εισάγει στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη GENKA1877

Η GENKA1877, η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen, αφού αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως. Σπουδαίοι οίκοι όπως Baron Philippe de Rothschild, Marchesi Antinori, Miguel Torres, Penfolds και δεκάδες ακόμα, εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τη GENKA1877. Η GENKA1877 διαθέτει επτά καταστήματα λιανικής πώλησης, τα Cellier σε, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού ΦΙΞ, Συγγρού και στο Navarino W Agora. Ίδρυσε το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα το 1989 και διοργανώνει την έκθεση – θεσμό, “Cellier Wine Fair”, εδώ και 15 χρόνια.