Έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στην Αθήνα, στις 30 Οκτωβρίου!

Οι Οινοποιοί της Κρήτης και η έκθεση κρητικού κρασιού «ΟιΝοτικά» έρχονται για 6η χρονιά στην Αθήνα για το ετήσιο ραντεβού τους με το κοινό της πρωτεύουσας, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, στη Λ. Συγγρού.

30 Οινοποιεία από όλη την Κρήτη μεταφέρουν στις αποσκευές τους 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ και 6 ζώνες ΠΓΕ και σας προσκαλούν να μυηθείτε στα μοναδικά αρώματα του Βιδιανού, του Λιάτικου, του Ρωμέικου, της Βηλάνας και πολλών ακόμα πρεσβευτών του Κρητικού αμπελώνα. Περισσότερες από 300 ετικέτες θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή για τους επισκέπτες.

Γενικές πληροφορίες
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Τιμές εισιτηρίων:
– 10 ευρώ (ηλεκτρονικά και στη γραμματεία της έκθεσης)
– 6 ευρώ φοιτητικό εισιτήριο (με επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας κατά την είσοδο)

Για ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για κοινό και επαγγελματίες στον σύνδεσμο https://www.more.com/happenings/athensoinotika23/
Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας μαζί με το σημειωματάριο γευσιγνωσίας.
Περισσότερες πληροφορίες και σχετικό υλικό θα βρείτε στα social media (Facebook & Instagram) και στην ιστοσελίδα www.winesofcrete.gr

Χορηγοί ΟιΝοτικά Αθήνας 2023
Μεγάλος Χορηγός της έκθεσης: GS Label Print και T.F.T A.E.
Χορηγοί της έκθεσης είναι οι: Astron Chemicals, Cork Hellas, Innovino, Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης, Νερά Ζαρός και Αφοί Χιωτάκη.
Χορηγοί επικοινωνίας: Αθήνα 9.84, Clickatlife.gr, Περιοδικό Οινολογία, Περιοδικό Grape, Agronews.gr, Wine Trails, Crunchy Grape, 750ml, Wine Events Greece και The Winevert.