Το περιοδικό χορηγός επικοινωνίας της «Oenotelia 2016»

Με ικανοποίηση σας πληροφορούμε ότι η πρώτη του εμφάνιση του περιοδικού στην 2η διοργάνωση της Διεθνής Έκθεσης Οίνου & Αποσταγμάτων «Oenotelia 2016» στέφθηκε από επιτυχία.

Η έκθεση «Oenotelia 2016» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης «Food Expo 2016» και ένα μεγάλο μέρος Ελλήνων παραγωγών οίνων και αποσταγμάτων βρέθηκαν εκεί, παρουσιάζοντας τον δυναμικό τομέα της Ελληνικής παραγωγής. Μιλώντας με αριθμούς, συνολικά 110 οινοποιοί και 45 αποσταγματοποιοί από όλη τη χώρα παρουσίασαν πάνω από 1.500 ετικέτες. Η κοινή διοργάνωση της «Oenotelia 2016» και της «Food Expo 2016» επέτρεψε σε περισσότερους από 55.000 Έλληνες επαγγελματίες και πάνω από 1.200 επισκέπτες από το εξωτερικό να γνωρίσουν τον πλούτο του ελληνικού αμπελώνα και να δοκιμάσουν κρασιά και αποστάγματα από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας.

Όπως πάντα, με την εξωστρέφεια που μας χαρακτηρίζει, συμμετείχαμε και εμείς στην έκθεση με ατομικό περίπτερο, όπου και υποδεχθήκαμε καινούριους επισκέπτες αλλά και τους παλιούς φίλους και συνεργάτες μας. Τα συμπεράσματά μας από την 3ήμερη εμπειρία μας στο MetropolitanExpo; Πολύ θετικά, δίνοντάς μας έτσι την ώθηση με καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Σας ευχαριστούμε όλους για την επίσκεψή σας και ευχόμαστε καλή αντάμωση στην επόμενη διοργάνωση το 2017!