Το περιοδικό χορηγός επικοινωνίας στο «Οινόραμα 2014»

Με παλιούς φίλους που πέρασαν να μας πουν ένα γεια αλλά και με καινούριους – που προστέθηκαν στην συντροφιά του περιοδικού – έκλεισε η αυλαία στην έκθεση «Οινόραμα 2014», που πραγματοποιήθηκε από τις 7-11 Μαρτίου 2014 στο Ελληνικό.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι πολύς κόσμος έδειξε ενδιαφέρον να αγοράσει βιβλία, ένα αγαθό που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κάμψη. Βέβαια, το αρχικό ενδιαφέρον του κοινού προς τα βιβλία, ήρθαν και ενέτειναν οι προσφορές, που κατάφερε το περιοδικό να πραγματοποιήσει, ώστε να ικανοποιήσει όλους του βιβλιοφάγους οινόφιλους και όχι μόνο!

1ο βιβλίο στις προτιμήσεις ήρθε μια έκδοση του περιοδικού, τα «Αμπελοοινικά Θέματα 2», κάτι που μας κάνει διπλά περήφανους! Ακολουθεί το «Το Ξίδι» και το «Κάνω το Δικό μου Τσίπουρο», ενώ πολύ καλά πήγε και το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Νο. 45.

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στην κλήρωση του περιοδικού, στην οποία μπορούσαν να συμμετάσχουν και οι επισκέπτες της έκθεσης. Τώρα, η 1η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας σύντομα… στην 2η κλήρωση!

Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια που μας δίνουν κουράγιο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!