‧‧‧ ΑΦΟΙ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Ο.Ε.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΜΒΥΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, Ελαφρύς εξοπλισμός

ΑΦΟΙ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
📌 3ο χλμ. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, τ.κ. 25100, Κοζάνη
☎ 2461034286
info@xalkina-kountouras.gr
Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 09:00 – 14:00 Κλειστά
» PROFILE
Η Αφοί Κουντουρά Ο.Ε., μία οικογενειακή επιχείρηση που η πορεία της την έχει συνδέσει άρρηκτα με την παράδοση της χαλκουργίας, έχει συμπληρώσει ήδη 160 χρόνια λειτουργίας. Δουλεύοντας την τέχνη του χαλκού, η οικογένεια Κουντουρά δημιουργεί με μεράκι χειροποίητα καζάνια και χάλκινους αποστακτήρες σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων: βιομηχανικούς από 300 έως 1.300 λίτρα, παραδοσιακούς αλλά και πειραματικούς που ξεκινάνε από τα 30 λίτρα.
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι η άψογη ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών της. Το μεν πρώτο το επιτυγχάνει θέτοντας υψηλά standards όσον αφορά την επιλογή των πρώτων υλών, το δε δεύτερο μέσω της εξυπηρέτησης των πελατών της που συνεχίζεται με υποστήριξή τους ακόμα και μετά την πώληση. Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και οι ανταγωνιστικές τιμές, που σε συνδυασμό με την ποιότητα δημιουργούν μια εξαιρετική σχέση.
Εξελίσσοντας τη λαϊκή τέχνη του σμιλεύματος του χαλκού, η Αφοί Κουντουρά Ο.Ε. εμπνέεται από την παράδοση εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της – πέραν των αποστακτήρων – με ήδη οικιακής χρήση, μαγειρικά και διακοσμητικά, ενώ εμφανίζει μία δυναμική παρουσία σε εκθέσεις εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, χαρίζοντας στο κοινό που θα την επισκεφτεί μία πρώτη γνωριμία με τα ξεχωριστά προϊόντα της.

• ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΞΗ – ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΛΑΙΩΣΗ – ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ LOGISTICS ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ