‧‧‧ ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ, ΒΑΡΕΛΙΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΔΙΑΥΓΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΡΥΟΣ, ΕΝΖΥΜΑ, ΖΥΜΕΣ, ΘΡΕΠΤΙΚΑ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΥΛΙΚΑ ΔΙΗΘΗΣΗΣ

ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ
Στοιχεία ΕπικοινωνίαςΥποκατάστημα
📌 Θέση Κύριλος, τ.κ. 19300 Ασπρόπυργος
☎ 2105553300
d.liarmakopoulou@astronchemicals.grf.axioti@astronchemicals.gr
📌 Philippos Business Center, Αγ. Αναστασίας & Λαέρτου, τ.κ. 55535, Πυλαία
☎ 2310569941 – 3
m.xanthopoulou@astronchemicals.gr
Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 Κλειστά Κλειστά
» PROFILE
Η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή χημικών προϊόντων, προσθέτων και βελτιωτικών στις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, χρωμάτων, φαρμάκων και καλλυντικών.
Από την ίδρυσή της, το 1992, συνεργάζεται με διακεκριμένους οίκους και διακινεί τα προϊόντα τους, στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, με την αρωγή εξειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι επιμορφώνονται και ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις και εξελίξεις. Από το 2004 η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. εισήλθε πιο δυναμικά στον τομέα της οινοποιίας, κυρίως με την εξασφάλιση της αντιπροσώπευσης της ιταλικής εταιρείας ENARTIS (μέλους του ομίλου ESSECO), η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση οινολογικών προϊόντων, και πιο πρόσφατα με την αντιπροσώπευση της γαλλικής βαρελοποιίας Saury.
Η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. καλύπτει όλα τα στάδια παραγωγής του κρασιού, από τη συγκομιδή των σταφυλιών έως την εμφιάλωση και προσφέρει τη συνεχή και πρόθυμη υποστήριξη των έμπειρων στελεχών της. Η σειρά των προϊόντων για τον κλάδο της οινοποιίας περιλαμβάνει:
-ζυμομύκητες και θρεπτικά υλικά,
-γαλακτικά βακτήρια,
-ένζυμα,
-τανίνες,
-πολυσακχαρίτες,
-υλικά επεξεργασίας συμβατικά και μη αλλεργιογόνα,
-υλικά σταθεροποίησης πρωτεϊνών,
-υλικά σταθεροποίησης Όξινου Τρυγικού Καλίου (Πολυασπαρτικό Κάλιο, CMC, Μετατρυγικό οξύ),
-μικροϊονισμένο Τρυγικό Ασβέστιο για τη σταθεροποίηση του Ασβεστίου στη θερμοκρασία του οινοποιείου,
-αραβικά κόμμεα,
-υλικά συντήρησης των οίνων,
-αλλά και Γαίες Διατόμων, βαρέλια-εναλλακτικά προϊόντα δρυός, προπυλενογλυκόλη …
Η ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη ως προς τα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005, αντιπροσώπευσης, αποθήκευσης και διακίνησης, από το φορέα DQS.

• ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΞΗ – ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΛΑΙΩΣΗ – ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ LOGISTICS ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ