Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟ-ΦΙΛΤΡΑ & ΦΙΛΤΡΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ, ΦΙΛΤΡΑ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΗΘΗΣΗΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ / ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ SANITARY ΔΙΚΤΥΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ / ΟΡΓΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΧΑΛΙΜΑΣ
Στοιχεία Επικοινωνίας
📌 Σαρανταπόρου 9, τ.κ. 15561, Χολαργός, Αθήνα
☎ 2106526392 – 4
thanasis@chalimas.grinfo@chalimas.gr
Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
09:00 – 16:00 09:00 – 16:00 09:00 – 16:00 09:00 – 16:00 09:00 – 16:00 Κλειστά Κλειστά
» PROFILE
Η εταιρεία Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε. εξειδικεύεται στον τομέα των μελετών και εγκαταστάσεων μηχανολογικού εξοπλισμού και συστημάτων διήθησης στις βιομηχανίες φαρμάκων και τροφίμων & ποτών. Από το 1972 έχει ενταχθεί στο διεθνές δίκτυο (Distributor για την Ελλάδα) του Οίκου PALL Process Filtration.
Η μοναδικότητα του κρασιού και η διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Μολυσματικά στοιχεία, όπως κρύσταλλοι, υπολείμματα επεξεργασίας, κολλοειδή, βακτήρια και ζύμες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα ενός κρασιού. Η ενσωμάτωση στις διαδικασίες σας των τεχνολογιών και της εξειδίκευσης της Pall θα εξαλείψει τους κινδύνους και θα διασφαλίσει τα προϊόντα και την αξιοπιστία σας. Η εταιρία Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε. παρέχει λύσεις σε πολλές πτυχές της διαδικασίας οινοποίησης, εφαρμόζοντας τόσο παραδοσιακές όσο και πιο σύγχρονες τεχνολογίες φιλτραρίσματος, που διασφαλίζουν την ποιότητα και το χαμηλό λειτουργικό κόστος.
Εγκαταστάσεις διήθησης κρασιού PALL λειτουργούν επιτυχώς σε κάθε περιοχή του κόσμου, σε πολλά από τα μεγαλύτερα οινοποιεία, αλλά και σε μικρότερους παραγωγούς. Ο Οίκος PALL βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην επεξεργασία κρασιού για περισσότερο από έναν αιώνα και τα φίλτρα PALL θεωρούνται συχνά ως σημεία αναφοράς για τη διήθηση κρασιού και οινολάσπης. Ξεκινώντας από τα φίλτρα χαρτιού Seitz® (πριν από 130 χρόνια), εκτιμάται ότι περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο λίτρα κρασιού έχουν φιλτραριστεί μέσω των φίλτρων PALL. Πιο πρόσφατα, τα συστήματα εφαπτομενικής διήθησης Oenoflow™ άλλαξαν τον τρόπο διαύγασης του κρασιού. Με περισσότερες από 1.500 εγκαταστάσεις, το σύστημα Oenoflow συνεχίζει να είναι ο ηγέτης παγκοσμίως στην τεχνολογία crossflow.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ Ε.Π.Ε. βρίσκεται στη διάθεσή σας.

• ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΞΗ – ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΛΑΙΩΣΗ – ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ LOGISTICS ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ