–🥇– ΟΙΝΟΑΝΑΛΥΣΗ · ΑΦΡΟΔΙΤΗ Ν. ΚΥΡΙΑΚΟΥ

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΖΥΜΕΣ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΤΡΥΓΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΒΑΡΕΛΙΑ, ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΤΕΣ, ΔΙΑΥΓΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ, ΕΚΧΥΛΙΣΤΗΡΕΣ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΡΥΟΣ, ΈΝΖΥΜΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΡΥΓΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΖΥΜΕΣ, ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΖΥΜΩΣΗΣ, ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΜΗΛΟΓΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ, ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ / ΌΡΓΑΝΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΗΣ, ΤΑΝΙΝΕΣ

ΟΙΝΟΑΝΑΛΥΣΗ
Στοιχεία Επικοινωνίας
📌 Φλιούντος 8, τ.κ. 20500, Νεμέα
☎ 274602372
info@oinoanalysis.grpthamnidis@gmail.com
Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
09:00 – 17:00 09:00 – 17:00 09:00 – 17:00 09:00 – 17:00 09:00 – 17:00 Κλειστά Κλειστά
» PROFILE
Η εταιρεία “Οινοανάλυση-Αφροδίτη Ν. Κυριάκου” ιδρύθηκε το 2009 ως ένα εξειδικευμένο οινολογικο εργαστηριο με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής και αναλύσεων σε επιχειρήσεις του κλάδου της οινοποιίας.
Από το 2010 επιτεύχθηκε μια στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Ever S.R.L εταιρεία ομίλου Esseco Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγούς οινολογικών υλικών με ιστορία άνω των 40 ετών στην Ιταλία. Η Ever S.R.L είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε πωλήσεις οινολογικών προιοντων στην Ιταλία (κατατάσσεται βάση τζίρου στην 1η τριάδα) με αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 20 χώρες.
Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία μας με την Γερμανική εταιρεία 2B Fermcontrol μια εταιρεία με πολύ εξειδικευμένα οινολογικα προιοντα. Η συγκεκριμένη εταιρεία παράγει πιστοποιημένα βιολογικά οινολογικα προιοντα (Biocertified) και θεωρείται leader στην παραγωγή μηλογαλακτικων βακτηριων καθως και εξειδικευμένων στελεχών ζυμης και προιοντων θρέψης.
Το 2014 η εταιρεία μας ξεκίνησε συνεργασία με την TN Coopers μια καινοτόμα εταιρεία με εξειδικευμένα και μοναδικά προϊόντα σε βαρέλια και εναλλακτικά δρυός. Η TN Coopers είναι η 2η μεγαλύτερη εταιρεία σε εναλλακτικά δρυός και μια από τις πιο καινοτόμες στην παραγωγή δρύινων βαρελιών με την πατενταρισμένη τεχνική του Convection. Οι συνεργασίες αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα η εταιρεία μας να καλύπτει σχεδόν το σύνολο του φάσματος των οινολογικών υλικών αλλά και εξειδικευμένο οινοποιητικό εξοπλισμό.
Το ανθρώπινο δυναμικό που δουλεύει στην εταιρεία (είναι το κλειδί της επιτυχίας μας καθώς είναι επιστημονικά καταρτισμένο με σπουδές Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στην Οινολογία. Ταυτόχρονα διαθέτει το όραμα και τη φιλοδοξία να δημιουργήσει μια εταιρεία πρότυπο στον χώρο της Οινολογίας που στόχο θα έχει την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και προτάσεων στον πελάτη-Οινοποιό. Η εξειδίκευση μας στο κομμάτι των αναλύσεων είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς η εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά και μόνο ότι αφορά το αμπέλι και το κρασί. Στο εργαστήριο μας αναλύονται >5.000 δειγμάτων ετησίως και υπάρχουν συνεργασίες αποκλειστικές με >40 οινοποιεία σε όλη την χώρα κατατάσσοντας την εταιρεία μας www.oinoanalysis.gr μία από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα.
Η ανάγκη για προσφορά όλο και καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα των αναλύσεων μας οδήγησε στη συμμετοχή μας σχεδόν από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας σε κύκλους διεργαστηριακών δοκιμών που διοργανώνονται από το χημείο του κράτους. H εταιρεία μας βρίσκεται στα τελικά στάδια διαπίστευσης κατά το πρότυπο ISO 17025.

• ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΞΗ – ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΛΑΙΩΣΗ – ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ LOGISTICS ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ