-● ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ – CORK HELLAS

CORK HELLAS
ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ Ο.Ε. – CORK HELLAS
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

📌 29 χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, τ.κ. 57500, Θεσσαλονίκη
☎ 23920 29760, 23920 28582
info@corkhellas.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κοκκαλίδου Τίνα

Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
08:00 – 18:00 08:00 – 18:00 08:00 – 18:00 08:00 – 18:00 08:00 – 18:00 Κλειστά Κλειστά
ΠΡΟΦΙΛ:

Η ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ Ο.Ε. – CORK HELLAS δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών εμφιάλωσης οίνου από το 1991, με εξειδίκευση στα πώματα φελλού. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη έχουμε εγκαταστήσει εμπορική και μεταποιητική μονάδα, όπου γίνεται η εκτύπωση και η τελική κατεργασία των πωμάτων φελλού, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους.

Κορωνίδα των προϊόντων μας αποτελούν τα υψηλής τεχνολογίας πώματα φελλού DIAM, του γαλλικού οίκου DIAM FRANCE, τον οποίο κατά αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Τα DIAM παράγονται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους που σχετίζονται με το ζητούμενο χρονικό διάστημα ζωής του εμφιαλωμένου οίνου και τη δυνατότητα επιλογής διαπερατότητας από οξυγόνο (μεσαία, χαμηλή, πολύ χαμηλή) με στόχο την επιθυμητή διατήρηση, εξέλιξη, παλαίωση του οίνου. Καλύπτουν τις ανάγκες πωματισμού κάθε οίνου (ήσυχου, ημιαφρώδους, αφρώδους) με έμφαση στις απαιτήσεις των διαφορετικών μεθόδων οινοποίησης.

Στα πώματα φελλού DIAM περιλαμβάνεται η σειρά ORIGINE by DIAM, από 100% φυσικές πρώτες ύλες, που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως το ρητινέλαιο και το φυσικό κερί μελισσών. Η υψηλή τεχνολογία των πωμάτων φελλού DIAM κάνει για πρώτη φορά πραγματικότητα τον «πωματισμό ακριβείας».

Διαθέτουμε επίσης:
Πώματα φελλού κάθε τύπου Πορτογαλικής προέλευσης, για πωματισμό κάθε είδους περιέκτη
Πώματα κυλινδρικά, κωνικά και κεφαλοφόρα, σε όλες τις απαιτούμενες διαστάσεις
Πλαστικά κεφαλοφόρα Ιταλικής προέλευσης, κυρίως για αποστάγματα και έλαια
Πλαστικά κυλινδρικά πώματα του Γαλλικού οίκου Syntek
Πώματα βιδωτά αλουμινίου σε μεγάλο πλήθος διαστάσεων, χρωμάτων και εκτυπώσεων, κατάλληλα για εμφιάλωση οίνων (με saranex liner) καθώς και ποτών, ελαίων, κ.λπ.
Κρυστάλλινα κεφαλοφόρα πώματα vinolok, Τσεχικής προέλευσης

Η εταιρεία μας έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία και ανάπτυξη εγχώριας τεχνογνωσίας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής οινοποιητικής πραγματικότητας. Βρισκόμαστε πάντοτε στην υπηρεσία της ελληνικής οινοποιίας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Πώματα
BRANDS: DIAM
Website Facebook