.

● ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ
Στοιχεία Επικοινωνίας
📌 Λ. Ποσειδώνος 51, τ.κ. 18344, Μοσχάτο
☎ 2109400720
info@delta-clima.gr
Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 08:30 – 16:30 Κλειστά Κλειστά
» PROFILE
Φέτος η Δέλτα Κλιματισμός, μέλος του ομίλου Δέλτα Τεχνική, συμπληρώνει 42 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα είναι μια εταιρεία με εξαιρετική φήμη, πολυετή εμπειρία και αξιοπιστία που αναπτύσσεται και επεκτείνει την μοναδική της τεχνογνωσία, με νέα προϊόντα και συνεργασίες.
Διαθέτει όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το έμψυχο δυναμικό παρέχοντας στους πελάτες της την μελέτη και τον σχεδιασμό των συστημάτων κλιματισμού, την προμήθεια του εξοπλισμού, την εγκατάσταση και εκκίνησή του.
Η εξέλιξη της εταιρίας μας, συνοπτικά:
1980 – Ίδρυση της εταιρείας με δραστηριότητες στον τομέα της σχεδίασης, εμπορικής προώθησης και προμήθειας εξοπλισμού για εφαρμογές κλιματισμού με την πρωτοποριακή για την εποχή τεχνολογία των αντλιών θερμότητας εισάγοντας την ενεργειακή εξοικονόμηση στον κτιριακό τομέα.
1981 – Εισαγωγή και διανομή των αντλιών θερμότητας Airwell, Γαλλίας (μάρκα Zenithair) με Room Units και ημι-κεντρικές μονάδες Monoblock.
1982 – Εισαγωγή και διανομή των αντλιών θερμότητας (τοπικών και ημικεντρικών μονάδων) του Γαλλικού εργοστασίου Technibel.
1982 – Εισαγωγή και διανομή των προϊόντων Aiax, Ιταλίας, (αργότερα μετονομάσθηκε σε Climaveneta) με υδρόψυκτους ψύκτες. Αποκλειστική εισαγωγή, προώθηση και διανομή, έως και σήμερα, της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων Climaveneta (και του brand Delonghi) όπως αντλίες θερμότητας, ψύκτες, fan coils και κλιματιστικές μονάδες. Από το 2016, η Climaveneta ενδυναμώθηκε περαιτέρω, με στόχο να εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης, μέσω της ένταξής της στον όμιλο της “Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling S.p.A.”
1985 – Εισαγωγή και διανομή των μηχανημάτων Frimair, Γαλλίας, για εφαρμογή κλιματισμού σε Data Centers.
1986 – Εισαγωγή και διανομή των προϊόντων Climate Master, ΗΠΑ, (υδρόψυκτες αντλίες θερμότητας) και των επίσης Αμερικάνικων αερόψυκτων ημι-κεντρικών αντλιών θερμότητας Coleman.
1987 – Αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική αγορά των κλιματιστικών δωματίου Amcor, Ισραήλ.
2019 – Έναρξη νέας συνεργασίας (authorized partner) με την Mitsubishi Electric, την Ιαπωνική εταιρεία παγκοσμίως γνωστή στον τομέα του κλιματισμού, προωθώντας και διανέμοντας την πλήρη σειρά μηχανημάτων απευθείας εκτόνωσης και αντλιών θερμότητας νερού Ecodan – Zubadan.
2020 – Περαιτέρω αύξηση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα του κλιματισμού. Έτσι σήμερα η Δέλτα Κλιματισμός προσφέρει στην αγορά μοναδική σειρά μηχανημάτων κλιματισμού για όλα τα σύγχρονα κτίρια, κατοικιών, γραφείων, βιομηχανιών και λοιπών επαγγελματικών χώρων. Η σειρά μηχανημάτων είναι πλήρης και περιλαμβάνει συστήματα αντλίων θερμότητας νερού, fan coils, κλιματιστικές μονάδες, ψύκτες κλπ. που παράγονται από έναν κατασκευαστή, την Mitsubishi Electric.
2021 – 2022 Σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και επαγγελματικά κτίρια ανά την Ελλάδα, η Δέλτα Κλιματισμός πρωτοπόρησε. Εγκατέστησε με επιτυχία αντλίες θερμότητας, ψυκτικά συγκροτήματα και κεντρικές κλιματιστικές μονάδες υψηλών ενεργειακά αποδόσεων της Mitsubishi Electric και του brand Climaveneta εδραιώνοντας την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα του κεντρικού κλιματισμού.