-● INNOVINO

INNOVINO
INNOVINO Ι.Κ.Ε.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

📌 M. Αλεξάνδρου 21, 15351, Παλλήνη
☎ 2106667673
sales@innovino.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Τρωίανου Βίκυ

Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 09:00 – 18:00 Κλειστά Κλειστά
ΠΡΟΦΙΛ:

Η INNOVINO I.K.E. δραστηριοποιείται στον τομέα της εφαρμοσμένης αμπελο-οινικής έρευνας και ανάλυσης μέσω του πλήρους εξοπλισμένου και καινοτόμου εργαστήριού της. Στο εργαστήριο της INNOVINO πραγματοποιούνται από τις πιο απλές (κλασικές) μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες αναλύσεις. Στις εγκαταστάσεις της, περιλαμβάνεται επίσης ένας σύγχρονος χώρος μικρο-οινοποιήσεων, όπου πραγματοποιούνται πειραματικές μελέτες της επίδρασης των παραγόντων της ζύμωσης στην διαμόρφωση του τελικού οίνου. Μετά από χρόνια πειραματισμών, το εργαστήριο παρέχει την υπηρεσία της απομόνωσης και ταυτοποίησης γηγενών ζυμομυκήτων, για παραγωγή οίνων με διακριτό γεωγραφικό αποτύπωμα.

Επιπλέον, η δραστηριότητα της INNOVINO επεκτείνεται και στην αντιπροσώπευση και διάθεση εξειδικευμένων ποιοτικών προϊόντων για την παραγωγική διαδικασία στον χώρο της οινολογίας και της ζυθοποιίας. Η INNOVINO, μετά από εργαστηριακές δοκιμές, έχει επιλέξει οινολογικά προϊόντα από τις εταιρείες Fermentis, Dolmar, Renaissance, Chr-Hansen ενώ είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου βαρελιών της Νadalie.

Στόχος της INNOVINO είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της την δυνατότητα συνεχούς βελτίωσης και εξέλιξης των προϊόντων τους μέσω μιας ολιστικής αντιμετώπισης. Αυτό επιτυγχάνεται συνδυάζοντας τις αναλυτικές μεθόδους του state of the art εργαστηρίου της, με τα καινοτόμα και υψηλών προδιαγραφών προϊόντα που διακινεί και κυρίως μέσω του άριστα καταρτισμένου και καταξιωμένου ανθρώπινου δυναμικού που την απαρτίζει.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Αδρανοποιημένες ζύμες, Αναλύσεις ζύθου, Αναλύσεις οινολογικές, Βακτήρια, Βαρέλια, Διαυγαστικά υλικά, Εναλλακτικά προϊόντα δρυός, Ένζυμα, Εφαρμοσμένη οινολογική έρευνα, Ζύμες, Προιόντα ζυθοποιίας, Θρεπτικά ζύμωσης, Θρεπτικά μηλογαλακτικής ζύμωσης
BRANDS: Fermentis, Dolmar, Chr-Hansen, Renaissance, Nadalie, Murphys and Sons
Website
📢 COMPANY’S LATEST NEWS:
INNOVINO, Επαγγελματικός Οδηγός για τις Αμπελοοινικές Επιχειρήσεις

SH 12: Η ιδανική λύση για Sauvignon Blanc

H Fermentis παρουσιάζει ένα νέο στέλεχος ζυμομύκητα, το όνομα αυτής είναι SH-12 και βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι αναδεικνύει και ενισχύει τον θειολικό χαρακτήρα των λευκών αλλά και των ροζέ οίνων. Η SH-12 μελετήθηκε σε 32 ερευνητικά κέντρα στην ποικιλία Sauvignon Blanc σε 6 διαφορετικές χώρες,.συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και του state of art εργαστηρίου της …

INNOVINO, Επαγγελματικός Οδηγός για τις Αμπελοοινικές Επιχειρήσεις

Octave: Μια διαφορετική προοπτική στη δημιουργία premium οίνων

Μετά τις Frootzen (Pichia Kluyveri), Prelude (Tor. Delbruecky), Concerto (Lac. Thermotolerans) η Chr-Hansen παρουσιάζει την Οctave. H Octave είναι η νέα non-sacharomyces ζύμη της Chr-Hansen του γένους Lachanea Thermotolerans που ενδείκνυται για την δημιουργία premium λευκών και ροζέ οίνων. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της είναι η δημιουργία γαλακτικού οξέος (έως και 2,5 g/l) επομένως …