JOFRAN

JOFRAN
JOFRAN – Π.Ι. ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

📌 Θέμιδος 27, τ.κ. 18233, Αγ. Ιωάννης, Ρέντης
☎ 2104630066, 2104634912
pfratz@jofran.gr, fmarkaki@jofran.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μαρκάκη Φλώρα

Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
08:30 – 17:30 08:30 – 17:30 08:30 – 17:30 08:30 – 17:30 08:30 – 17:30 Κλειστά Κλειστά
ΠΡΟΦΙΛ:

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 από τον Ιωάννη Φρατζεσκάκη με έδρα τον Πειραιά και με διακριτικό τίτλο JOFRAN.

Τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας ERBSLÖH που εδρεύει στο Geisenheim της Γερμανίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την παραγωγή και την επεξεργασία του οίνου, του ζύθου, των αποσταγμάτων και των χυμών. Κάποια από αυτά τα προϊόντα είναι : ζύμες, ένζυμα, μπετονίτες, υλικά διαύγασης και μικροβιακής σταθεροποίησης καθώς και test kits για γρήγορο προσδιορισμό μπετονίτη και τρυγικής σταθεροποίησης.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ποιοτικά και πολλές φορές καινοτόμα, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή ανάγκη τους, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις των καιρών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Αδρανοποιημένες ζύμες, Αιθέρια έλαια, Βακτήρια, Γενικά χημικά προϊόντα, Διαυγαστικά υλικά, Εναλλακτικά προϊόντα δρυός, Ένζυμα, Ζύμες, Θρεπτικά ζύμωσης, Θρεπτικά μηλογαλακτικής ζύμωσης
BRANDS: Erbslöh, Jean Niel, IPRA
Website
📢 COMPANY’S LATEST NEWS:
JOFRAN, Επαγγελματικός Οδηγός για τις Αμπελοοινικές Επιχειρήσεις

Grapeguard: Το πρώτο φυτοπροστατευτικό σκεύασμα της Erbslöh από την υπεριώδη ακτινοβολία με βάση τον άργιλο

Η Erbslöh παρουσιάζει τον πρώτο φυτοπροστατευτικό παράγοντα για τον αμπελώνα. Η υψηλή ένταση ακτινοβολίας, τα ηλιακά εγκαύματα, το θερμικό στρες και οι συνέπειές τους απειλούν τις αποδόσεις και την ποιότητα της συγκομιδής. Καθώς η ανάπτυξη και η ωρίμανση των σταφυλιών μετατοπίζεται όλο και νωρίτερα, σε θερμότερες περιόδους, ο κίνδυνος από ξηρασίες και καύσωνες στο αβέβαιο …

JOFRAN, Επαγγελματικός Οδηγός για τις Αμπελοοινικές Επιχειρήσεις

Προτάσεις της Erbslöh για την παραγωγή ice wines

Η παραγωγή των ice wines γίνεται όλο και δυσκολότερη λόγω της κλιματικής αλλαγής, αλλά τα προγνωστικά για το 2021 φαίνονται καλύτερα συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη. Παρακάτω παρέχουμε μια σύντομη περίληψη από το πως αυτό το σπάνιο εμπόρευμα, το ice wine μπορεί να επεξεργαστεί με επιτυχία. Η υψηλή περιεκτικότητα του μούστου σε φαινόλες οδηγεί σε …

JOFRAN, Επαγγελματικός Οδηγός για τις Αμπελοοινικές Επιχειρήσεις

Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Erbslöh για αποτελεσματική διαύγαση

Τι συμβαίνει όταν η ημερομηνία εμφιάλωσης πλησιάζει, αλλά μερικές από τις δεξαμενές στο κελάρι σας δεν έχουν διαυγαστεί σωστά; Σε χρονιές με υψηλή υγρασία, όταν το αμπέλι απορροφά περισσότερο κάλιο από το έδαφος, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα οξύτητας με αυξημένες τιμές pH. Τα μέτρα μείωσης των οξέων μπορούν να αυξήσουν επιπλέον την …