.

-● ΤΡΥΞ Α.Ε.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ / ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΑΣΚΟΙ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΥΓΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΡΥΟΣ, ΕΝΖΥΜΑ, ΖΥΜΕΣ, ΘΡΕΠΤΙΚΑ, ΚΑΨΥΛΙΑ, ΚΙΒΩΤΙΑ, ΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΠΩΜΑΤΑ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ / ΟΡΓΑΝΑ, ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ & ΑΝΑΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΛΕΥΚΟΣ, ΥΛΙΚΑ ΔΙΗΘΗΣΗΣ, ΦΙΑΛΕΣ, ΦΙΛΜ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ

ΤΡΥΞ
Στοιχεία Επικοινωνίας
📌 Οδός Ανεξαρτησίας, Θέση Λαιμός Λουζιτάνια, τ.κ. 19300, Ασπρόπυργος
☎ 2105575350 ☎ 2105575420
info@tryx.gr
Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
08:00 – 16:00 08:00 – 16:00 08:00 – 16:00 08:00 – 16:00 08:00 – 16:00 Κλειστά Κλειστά
» PROFILE
Η ΤΡΥΞ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής. Έχει ως κύρια δραστηριότητα τις εισαγωγές και εξαγωγές οινολογικών ουσιών, φιλτρόχαρτων και bag in box για την οινοποιία, ποτοποιία, ελαιουργία και λοιπούς κλάδους, εξοπλισμού και αναλωσίμων οινολογικών – χημικών εργαστηρίων και άλλων βοηθητικών υλικών (πώματα σιλικόνης για βαρέλια – stretch film-ταινίες) απαραίτητων στην οινοποιία και την ποτοποιία.
Στόχος της εταιρείας είναι η υποστήριξη του οινοπαραγωγικού κλάδου με βιοτεχνολογικά προϊόντα, πρόσθετα και υλικά φιλτραρίσματος για κάθε στάδιο της παραγωγής του κρασιού από τον τρύγο έως την εμφιάλωση με προϊόντα εξειδικευμένων και καταξιωμένων οίκων που πρωτοπορούν στην έρευνα όπως η Perdomini/Ιnstitut oenologique de Champagne στα οινολογικά, η PBI – Beaulieu στα φιλτρόχαρτα και η Plasticos Vicent στο bag in box. Η ΤΡΥΞ Α.Ε εστιάζει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που στοχεύει το κάθε οινοποιείο υποστηρίζοντας τις πιο σύγχρονες και βέλτιστες οινοποιητικές τεχνικές με σεβασμό στον τόπο και την παράδοση.
Ειδικότερα στα διάφορα στάδια οινοποίησης προσφέρεται μεγάλο εύρος λύσεων κι επιλογών με όλα τα απαραίτητα προϊόντα όπως ένζυμα, θρεπτικά, ενισχυτικά ζύμωσης, ζύμες, ταννίνες, κολλαριστικά, σταθεροποιητές, ανακαθαρισμένο γλεύκος, εναλλακτικά παλαίωσης κ.α. Η εταιρεία είναι στελεχωμένη από ομάδα έμπειρων οινολόγων οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για κάθε οινολογική και τεχνολογική συμβουλή.
Στους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας στον Ασπρόπυργο τηρούνται πάντα αποθέματα όλων των προϊόντων, ικανά να εξυπηρετήσουν άμεσα οποιαδήποτε ζήτηση. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την οργάνωση και άμεση ανταπόκριση του συστήματος παραγγελιοληψίας και διανομών, την καθιστά έναν αξιόπιστο συνεργάτη κάθε οινοποιείου.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ 📣

Posts not found