Καλώς ήρθατε στην «Ψηφιακή Βιβλιοθήκη» [ i ] Μία στήλη που φιλοδοξεί να δώσει βήμα σε νέους αλλά και καταξιωμένους επιστήμονες που σχετίζονται με τους τομείς της αμπελουργίας και της οινολογίας, στοχεύοντας παράλληλα στην άμεση και ελεύθερη πρόσβαση των αναγνωστών στην αμπελοοινική γνώση μέσω της δημοσίευσης επιλεγμένων ερευνητικών εργασιών και μελετών πτυχιούχων οινολόγων, γεωπόνων, χημικών και λοιπών επιστημόνων, οι οποίες καλύπτουν όλο τα φάσμα του αμπελοοινικού τομέα: από την εγκατάσταση ενός αμπελώνα και τις καλλιεργητικές του συνθήκες μέχρι το marketing και τις πωλήσεις οίνου. Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε δημοσιευμένη και τη δική σας εργασία / μελέτη παρακαλούμε δηλώστε μας το ενδιαφέρον σας καταχωρώντας στο ακόλουθο πεδίο το ονοματεπώνυμό σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (ΣΗΜ. Τα στοιχεία επικοινωνίας που μας γνωστοποιούνται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εν λόγω επικοινωνίας και ουδέποτε κοινοποιούνται σε τρίτους ή χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς): |
•••
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ;
✉ Γραφτείτε στο newsletter μας!Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.