Περιεχόμενα:
- Γιαπωνέζικο κρασί στα καταστήματα Marks & Spenser
- Τα παλιά αμπέλια οδηγούν ή όχι σε καλύτερα κρασιά;
- Ακραίο ψύχος κατέστρεψε αμπελώνες στο Οντάριο
- Γενετική χαρτογράφηση των πρωτεϊνών των βακτηρίων της μηλογαλακτικής
- Η ΠΟΠ Brunello di Montalcino θα χωριστεί σε υποζώνες;
- Οι παραγωγοί Sherry κατάφεραν να εξαλείψουν τα πλεονάσματα
- Πρωταθλητής στην παραγωγή κρασιού ανακηρύχτηκε για το 2013 η Ισπανία
- “Χαμήλωμα” του αλκοολικού βαθμού με ειδικές ζύμες
- Ποιές είναι οι επιπτώσεις του καπνού της πυρκαγιάς στο κρασί;
- Ινδία: Αύξηση κατανάλωσης οίνου, αλλά και οικονομικές δυσκολίες
- Η κλοπή σταφυλιών μας έρχεται από την… αρχαιότητα
- Ο ΙΝΑΟ εξετάζει να επεκτείνει τα grands και remier crus στη Βουργουνδία
- Τα κρασιά βελτιώνονται όταν το κελάρι έχει το σχήμα αυγού!
- Πρώιμος και ο φετινός τρύγος για την Βουργουνδία
- CRAV: οι ακτιβιστές του οίνου πίσω από τις επιθέσεις σε τηλεφωνικές συνδέσεις;
- Γαλλία: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για ένα ράντισμα!
- Η Champagne μπορεί να βγει κερδισμένη από την άνοδο του Prosecco
- Το πρώτο σκωτσέζικο κρασί είναι γεγονός
- Αρχαίο αμπελώνα ξέθαψαν στο Cambridge
- Η ανθρώπινη μύτη μπορεί να ανιχνεύσει ένα τρις μυρωδιές
- “Όμορφο” παραμύθι η συσκευή που μετατρέπει το νερό σε κρασί
- Αλάτι για να γίνει νόστιμο το φαγητό και το… κρασί
- Κρασί με οικολογικό μήνυμα
- VinoBalkanika 2014: Ο διαγωνισμός, η ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών και το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
- Ολοκληρώθηκε ο 12ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο 2014
- Ασημένιο μετάλλιο για τον Ροκανιάρη 2013 του κτήματος Κοντοβράκη
- Χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό “Greek Wine Awards” για το Οινοποιείο Ντουράκη
- Μαντινεία Νασιάκου: Χρυσό Μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης
- Τα νέα της Αριούσιος Α.Ε.
- Εκδρομή στα αμπελοτόπια του Παγγαίου Όρους
- Σεμινάρια γευσιγνωσίας στο Ξυλόκαστρο
- 3ος Διαγωνισμός Καινοτομίας Αμπελοοινικών Προϊόντων & Υπηρεσιών
- Κτήμα Κυρ-Γιάννη: Τρύγος 2013 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα