E-νολογία #20

Περιεχόμενα:

  • Παρουσίαση Περιοδικού ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ – Τεύχος 47
  • Λίγο πριν την εξαφάνισή της σώθηκε η ποικιλία Gouais Blanc, η αλλιώς ο «Καζανόβας» των σταφυλιών
  • Η μέτρια κατανάλωση κρασιού είναι ευεργετική μόνο σε λίγους
  • Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας εγκαινίασε τις νέες αίθουσες γευσιγνωσίας στο Marques de Murrieta
  • Σιγκαπούρη: Οι πλούσιοι ξοδεύουν κάθε χρόνο 8 δις για κρασί και οινοπνευματώδη
  • Έξυπνες διαφημίσεις για το Beaujolais Nouveau
  • Premox και στα ερυθρά κρασιά!
  • Ένα γυάλινο οινοποιείο για τους επισκέπτες, στο Medoc
  • Η Amorim επιταχύνει την παραγωγή του helix, το πώμα που δεν χρειάζεται τιρ-μπουσόν
  • Ένα iPhone app σας προτείνει τι να πιείτε
  • Καναδάς: Μεθυσμένα πουλιά πέφτουν από τον ουρανό!
  • Σε δίλημμα βρίσκεται το Κατάρ που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022
  • Ξενοδοχείο για μουσουλμάνους, αποκλείει το χοιρινό & το αλκοόλ από το μενού του
  • Μια άθραυστη βαλίτσα επιτρέπει μεταφορά κρασιών με ασφάλεια
  • Προσοχή, και τα ζώα αγαπούν το αλκοόλ
  • Κίνα: Σε μια καταστροφή εκατοντάδες φιάλες διάσημων κρασιών πότισαν τη γη
  • Η Χιλιανή βιομηχανία κρασιού γιορτάζει τα 20 χρόνια της «ανακάλυψης» της ποικιλίας Carmenere
  • Ημερίδα: Το μέλλον του γυαλιού στην συσκευασία του Δρ. Χημικού Μηχανικού, Νικόλαου Παπαδόπουλου
  • Παγκόσμια ημέρα Οινοτουρισμού στην Achaia Clauss
  • Canava Roussos παλαιωμένοι οίνοι από το 1836: μικροί και ηλιολουσμένοι
  • Η πρώτη γευστική δοκιμή Ελληνικού Κτήματος στην “Deerfield Wines”
  • Υψηλές διακρίσεις για τη Βίβλια Χώρα
  • Wine Not? Workshops
  • Syskevasia & Plastica 2014: Θετικός Απόηχος
  • Κάβα Χρυσοχόου: Νέα εσοδεία – Νέα ετικέτα
  • Νέα προϊόντα ήρθαν στο e-shop του περιοδικού
  • Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του περιοδικού