Περιεχόμενα:
- Συσκευή που επιταχύνει την ωρίμανση του κρασιού
- Κρασί σε κουτάκι για το ανδρικό κοινό
- Ο Πρόεδρος του ‘Wines of Chile’ στηρίζει Carmenere
- “Τρομοκρατική” επίθεση σε αμπελώνα του Bordeaux
- 275,7 εκατ. εκατόλιτρα η παγκόσμια παραγωγή οίνου του 2015
- Βραβεύτηκε ο οινοποιός του Domaine de la Romanee-Conti
- Κατασκευάστηκε βαρέλι που μειώνει την εξάτμιση του οινοπνεύματος του whisky
- Η «έξυπνη» κούπα μπύρας που σας προστατεύει
- Εισαγωγές κρασιού στην Κίνα: στόχος οι νεαρές γυναίκες
- Η αλλαγή του κλίματος ‘μετακινεί’ τα αμπέλια της Χιλής νοτιότερα
- Το ερυθρό κρασί βοηθάει όσους πάσχουν από διαβήτη
- Ένα ξεχωριστό decanter που μειώνει τον χρόνο μετάγγισης
- Ωριμάζει η αγορά του κρασιού στην Κίνα
- Οι γενετιστές προβληματίζονται – Σε ποιό βαθμό πρέπει να επέμβουν στον κώδικα του αμπελιού;
- Με την χρήση laser επιδιώκουν να επεκτείνουν τους αμπελώνες της Βρετανίας
- Το Chardonnay, η αναγωγή και η Jancis Robinson
- Πως φτιάχνεται το τέλειο πληροφοριακό δελτίο;
- Ισοτοπικές μέθοδοι για την εύρεση του «αποτυπώματος» ενός κρασιού
- Το Internet στην υπηρεσία της παραγωγής σπιτικού “κρασιού”
- Τι είδους κρασί προτιμούν οι καταναλωτές στις ΗΠΑ;
- Το αυξημένο κόστος παραγωγής βουλιάζει την Αυστραλιανή οινοποιία
- Βραβείο από τον OIV στην κα Μαρία Τζίτζη
- Νέα εφαρμογή για την διαχείριση των αμπελώνων
- Ολοκληρώθηκε η Sitevi 2015 με την βράβευση 18 καινοτόμων προϊόντων
- Αργεντινή: Ταξίδι στη χώρα του tango και του κρασιού
- Παρουσίαση: Μαντινεία Αντωνοπούλου, Ερυθρό Κτήμα Εύχαρις, Πλαγίως Κτήμα Βιβλία Χώρα και Ευχές Ερατεινές Κτήμα Πιερία Ερατεινή
- Νοέμβριος: οι ειδήσεις σε τίτλους + Η παρουσίαση της νέας ετικέτας «Οροπέδιο» από την Μαντίνεια της εταιρείας Μπουτάρη
- 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ερασιτεχνικής Ζυθοποίησης
- 5o Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας
- Νάουσα, η πόλη του οίνου 2015
- Κρασ…Τεστ με την Riedel: όταν η μορφή γίνεται ουσία