Περιεχόμενα:
- Robot Drinky και δώστε τέρμα στην μοναξιά όταν απολαμβάνετε το ποτό σας!
- Το κρασί κάποιοι το θεωρούν εθνική κληρονομιά και κάποιοι άλλοι “αγελάδα για άρμεγμα” φόρων
- Αλσατία 2015 χωρίς ice wines: ο καλός καιρός δεν είναι πάντα καλό
- Το 2015 είναι η χρονιά του Riesling δηλώνουν οι παραγωγοί στην Αλσατία
- Εσείς γνωρίζετε ποιό είναι το πιο διάσημο κρασί;
- Κλιματική αλλαγή: η έρευνα εξετάζει τον περιορισμό της ηλιοφάνειας στον αμπελώνα
- Terre du Midi: ο νέος Γεωγραφικός Προσδιορισμός για τα κρασιά της Νότιας Γαλλίας
- Μια πρωτεΐνη κρύβεται πίσω από την πολυδάπανη νόσο Pierce
- Κρασί αντί για νερό σε αγώνα δρόμου 10 km
- Η τεχνολογία των υποβρυχίων στην υπηρεσία της οινοποίησης
- Το ερυθρό κρασί προλαμβάνει την ανδρική δυσλειτουργία
- Σε σταθερή άνοδο οι πωλήσεις βιολογικών οίνων στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Δημοπρασία από τον οίκο Sotheby και το κρασί Ornellaia
- Πόλεμο στα αγριογούρουνα κηρύσσουν οι αμπελουργοί της Τοσκάνης
- Η Ουκρανία ξαναβαφτίζει την “Σοβιετική Σαμπάνια”
- Η διαφορετική υφή των ποτηριών μπορεί να επηρεάσει την γεύση του κρασιού;
- Το Ιράν απαγορεύει την λέξη “κρασί”!
- Με κρασί αρχίζουν οι νέες εμπορικές συναλλαγές ΗΠΑ και Κούβας
- 10+1 ασυνήθιστοι τρόποι ωρίμανσης και παλαίωσης οίνων
- Παρουσίαση: Sauvignon Gris (Κτήμα Γκιούλη), Αγιωργίτικο (Οινοποιείο Λαυκιώτη), Νυσσος (Κτήμα Λαντίδη) και Syrah (Κτήμα Αβαντίς)
- Ιανουάριος: οι ειδήσεις σε τίτλους + η παρουσίαση του νέου κρασιού «Παράγκα Sparkling» από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη
- Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί – τελευταίες εξελίξεις
- Wine Plus Tasting: «Ερυθρή Βουργουνδία»
- Wine Professionals Course @ Θεσσαλονίκη 2016
- Το Περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ στο περίπτερο D21!