Περιεχόμενα:
- Παρουσίαση Περιοδικού ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ – Τεύχος 47
- No alcohol στο Βασιλικό Ναυτικό του Καναδά, για το διάστημα που τα καράβια αφήνουν το λιμάνι
- Η κυβέρνηση της Γεωργίας στηρίζει την αναβίωση της βιομηχανίας οίνου
- Έρευνα θα βελτιώσει τις γνώσεις μας για τα αρώματα που προέρχονται από τα βαρέλια;
- Το κρασί είναι χρυσός, ίσως και καλύτερο από το περιζήτητο μέταλλο
- Στα τέλη του 2016, θα ανοίξει το Μουσείο της Τέχνης του Κρασιού, στο Μπορντώ
- Πες μου τι κρασί πίνεις να σου πω ποιος είναι ο χαρακτήρας σου
- Οίνος και τυρί είναι ιδανικός συνδυασμός. Μπορεί να ισχύει το ίδιο και με ουίσκι;
- Η ανακύκλωση του φελλού κερδίζει έδαφος: 300 τόνοι κάθε χρόνο βοηθούν στην σωτηρία του περιβάλλοντος
- Ποιός είπε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά;
- Άνοιξε το πρώτο ηχητικό wine bar. Πως παντρεύεται και ενισχύει η μουσική την αντίληψη των κρασιών;
- Premox και στα ερυθρά κρασιά!
- Ένα γυάλινο οινοποιείο για τους επισκέπτες, στο Medoc
- Η Κίνα ξεπέρασε την Χιλή σε καλλιέργεια του Camenere
- Ένα τιρμπουσόν πουλήθηκε για 40.000 λίρες
- Μια γυναικεία λίστα κρασιών…
- Ιταλία: Από το street food στο street wine με την Caravin
- Η απλότητα κερδίζει τους αμερικάνους καταναλωτές
- Οι πρόγονοι του σημερινού ανθρώπου δοκίμασαν την μεθυστική δύναμη του αλκοόλ
- ΗΠΑ: Η τεχνολογία σε δράση!
- Ρωσία:Το ρούβλι πέφτει, τα εισαγόμενα κρασιά ακριβαίνουν
- Η Κριμαία τυπώνει τα αμπέλια της σε ρούβλια
- Βραβεία Καινοτομίας VINITECH – SIFEL
- 3 νέα από την Boutari Οινοποιητική
- Ο Λευκός & Μαύρος Κύκνος χορηγοί της παράστασης «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα
- 4η συνεχόμενη χρονιά «Κρασ…Τεστ»
- Το 25 Wine Bar & Cafe διοργάνωσε την 1η του γευσιγνωσία
- Οι Κίκονες προσκεκλημένοι στο πιο σημαντικό Wine Club της Φλάνδρας
- Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνεται… μένοντας κλασικό!