E-νολογία #4

Περιεχόμενα:

  • 1.200 φιάλες του «Elysee Palace» σε δημοπρασία
  • IGP Paris και IGP Ile de France;
  • Από το ποδόσφαιρο στο κρασί
  • Μία γκαλερί για τις ετικέτες-πίνακες του Chateau Mouton Rothschild
  • Γαλλία: Καταναλωτές έσωσαν οινοπαραγωγό!
  • Μηχανικός τρύγος και στην Καμπανία;
  • Οι Ασιάτες «κατέκτησαν» το Bordeaux!
  • Bordeaux: Προγνωστικά για τον τρύγο 2013
  • Όλη η αφρόκρεμα τους Bordeaux σε μια φιάλη
  • «Sweet tooth trend» και γλυκά κρασιά
  • Οι Άγγλοι πολεμούν το στρες με αλκοόλ
  • Μια οδοντόπαστα τους λάτρεις του Sherry!
  • Champagne made in Tasmania?
  • Νέο κέντρο εκπαίδευσης 2,4 εκατ. δολαρίων στην Αδελαΐδα
  • Ο Lenz Moser κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το Gruner
  • ΗΠΑ: Ποιος είδε τους sommeliers και δεν τους φοβήθηκε…
  • Ξεχάστε το terroir …τώρα έχουμε το aquaoir!
  • Πλήρης διαφάνεια στις ετικέτες του Ridge Vineyards
  • ΗΠΑ: Η αγοραστική δύναμη των γυναικών
  • Νέο κέντρο επιστήμης οίνου στην Ουάσιγκτόν
  • Εξοργισμένοι παραγωγοί στην Sonoma County
  • Ένα φράχτη κόστους $ 45,725 αναγκάστηκε να φτιάξει το Chateau Musar προκειμένου…
  • Το 2013 είναι μια ιστορική χρονιά για το Hawke΄s Bay!
  • Οι Νιγηριανοί διψούν για …σαμπάνια!
  • Τρύγος-ρεκόρ το 2013 για την Ν. Αφρική με 1,5 εκατ. τόνους σταφύλια!
  • Αμπέλια εναντίον Panda: σημειώσατε Χ
  • Αναγνωρίστηκαν τα πνευματικά δικαιώματα της Champagne
  • Με 500 Ευρώ …η φιάλη, η οικονομία της Κίνας καλά κρατεί!
  • Οινοποιός ξέθαψε τις εγκαταστάσεις οινικού εμπορικού κέντρου στην Πομπηία
  • Wine Cocktails…το δικό μας αντίδοτο στη ζέστη
  • Ερυθρά κρασιά και πρόωρη – οξειδωτική – γήρανση. Tι αποκάλυψαν οι έρευνες στο Πανπιστήμιο του Bordeaux;
  • Tέσσερις νέες ποικιλίες δημιουργήθηκαν στη Γαλλία
  • Οι φόβοι των καταναλωτών για χημικά σε άλλες συσκευασίες, τους στρέφουν ξανά στο υγιεινό και αγνό γυαλί
  • Μια μύτη ικανότερη από αυτή του ανθρώπου!
  • Μια συντάκτης από την Βοστώνη εξερευνά τα ελληνικά κρασιά