Περιεχόμενα:
- 1.200 φιάλες του «Elysee Palace» σε δημοπρασία
- IGP Paris και IGP Ile de France;
- Από το ποδόσφαιρο στο κρασί
- Μία γκαλερί για τις ετικέτες-πίνακες του Chateau Mouton Rothschild
- Γαλλία: Καταναλωτές έσωσαν οινοπαραγωγό!
- Μηχανικός τρύγος και στην Καμπανία;
- Οι Ασιάτες «κατέκτησαν» το Bordeaux!
- Bordeaux: Προγνωστικά για τον τρύγο 2013
- Όλη η αφρόκρεμα τους Bordeaux σε μια φιάλη
- «Sweet tooth trend» και γλυκά κρασιά
- Οι Άγγλοι πολεμούν το στρες με αλκοόλ
- Μια οδοντόπαστα τους λάτρεις του Sherry!
- Champagne made in Tasmania?
- Νέο κέντρο εκπαίδευσης 2,4 εκατ. δολαρίων στην Αδελαΐδα
- Ο Lenz Moser κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το Gruner
- ΗΠΑ: Ποιος είδε τους sommeliers και δεν τους φοβήθηκε…
- Ξεχάστε το terroir …τώρα έχουμε το aquaoir!
- Πλήρης διαφάνεια στις ετικέτες του Ridge Vineyards
- ΗΠΑ: Η αγοραστική δύναμη των γυναικών
- Νέο κέντρο επιστήμης οίνου στην Ουάσιγκτόν
- Εξοργισμένοι παραγωγοί στην Sonoma County
- Ένα φράχτη κόστους $ 45,725 αναγκάστηκε να φτιάξει το Chateau Musar προκειμένου…
- Το 2013 είναι μια ιστορική χρονιά για το Hawke΄s Bay!
- Οι Νιγηριανοί διψούν για …σαμπάνια!
- Τρύγος-ρεκόρ το 2013 για την Ν. Αφρική με 1,5 εκατ. τόνους σταφύλια!
- Αμπέλια εναντίον Panda: σημειώσατε Χ
- Αναγνωρίστηκαν τα πνευματικά δικαιώματα της Champagne
- Με 500 Ευρώ …η φιάλη, η οικονομία της Κίνας καλά κρατεί!
- Οινοποιός ξέθαψε τις εγκαταστάσεις οινικού εμπορικού κέντρου στην Πομπηία
- Wine Cocktails…το δικό μας αντίδοτο στη ζέστη
- Ερυθρά κρασιά και πρόωρη – οξειδωτική – γήρανση. Tι αποκάλυψαν οι έρευνες στο Πανπιστήμιο του Bordeaux;
- Tέσσερις νέες ποικιλίες δημιουργήθηκαν στη Γαλλία
- Οι φόβοι των καταναλωτών για χημικά σε άλλες συσκευασίες, τους στρέφουν ξανά στο υγιεινό και αγνό γυαλί
- Μια μύτη ικανότερη από αυτή του ανθρώπου!
- Μια συντάκτης από την Βοστώνη εξερευνά τα ελληνικά κρασιά