Περιεχόμενα:
- Το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ παρουσιάζει το καινούριο τεύχος Νο. 46
- Enoforum Bulgaria 2014 (Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ)
- Προϊστορικοί άνθρωποι & αλκοόλ
- «Τα νότιοαφρικάνικα κρασιά πάνω από £10 είναι φανταστικά»
- Τα φυσικά κρασιά μπορούν να παλαιώσουν για 50 χρόνια
- Οι Βρετανοί παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν πολλά για το κρασί
- Ηνωμένο Βασίλειο: Πρόταση για ελάχιστη τιμολόγηση αλκοόλ
- Το περιβάλλον επιδρά στην γεύση του κρασιού
- Ινδονησία: Απειλεί να “χτυπήσει” τον αυστραλιανό οίνο
- Μαθητές ισχυρίζονται ότι εφεύραν ποτό που δεν προκαλεί hangover
- Τα μεθυσμένα ψάρια είναι πιο πιθανό να γίνουν ηγέτες του κοπαδιού!
- Γαλλία: Καταδικάστηκε οινοποιείο εξαιτίας δηλητηρίασης υπαλλήλου
- «Το Bordeaux οδεύει προς την συλλογική αυτοκτονία»
- Το Αυστραλιανό terroir στηρίζεται στο φως και όχι στο έδαφος
- Αυστραλία: Προειδοποιήσεις για την χρήση του ονόματος “orange wine”
- Τα γενετικά τροποποιημένα αμπέλια ισοδυναμούν με όπλα μαζικής καταστροφής
- Κίνα: Τα αφρώδη κρασιά γίνονται της μόδας εξαιτίας μιας σειράς
- Διεθνής Έκθεση Οίνων & Ποτών: Vinexpo Asia-Pasific 2014
- Το Κτήμα Γκλίναβος στις “Ημέρες Γαστρονομίας 2014”
- Οι Κίκονες πετάνε με Aegean Airlines
- 4ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας “Delicious France”
- 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στο Κτήμα Μοντοφώλι
- Νέα βραβεία ΣΟΔΑΠ
- Γευσιγνωσία των Οίνων Βορείου Ελλάδος εν πλω…
- Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων-ποτών στη Βραζιλία
- Trip2taste Festival
- Επένδυση 45 εκατ. ευρώ από τον Όμιλο ΓΙΟΥΛΑ στην μονάδα Stirom S.A.