E-νολογία #15

Περιεχόμενα:

  • Το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ παρουσιάζει το καινούριο τεύχος Νο. 46
  • Enoforum Bulgaria 2014 (Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ)
  • Προϊστορικοί άνθρωποι & αλκοόλ
  • «Τα νότιοαφρικάνικα κρασιά πάνω από £10 είναι φανταστικά»
  • Τα φυσικά κρασιά μπορούν να παλαιώσουν για 50 χρόνια
  • Οι Βρετανοί παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν πολλά για το κρασί
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Πρόταση για ελάχιστη τιμολόγηση αλκοόλ
  • Το περιβάλλον επιδρά στην γεύση του κρασιού
  • Ινδονησία: Απειλεί να “χτυπήσει” τον αυστραλιανό οίνο
  • Μαθητές ισχυρίζονται ότι εφεύραν ποτό που δεν προκαλεί hangover
  • Τα μεθυσμένα ψάρια είναι πιο πιθανό να γίνουν ηγέτες του κοπαδιού!
  • Γαλλία: Καταδικάστηκε οινοποιείο εξαιτίας δηλητηρίασης υπαλλήλου
  • «Το Bordeaux οδεύει προς την συλλογική αυτοκτονία»
  • Το Αυστραλιανό terroir στηρίζεται στο φως και όχι στο έδαφος
  • Αυστραλία: Προειδοποιήσεις για την χρήση του ονόματος “orange wine”
  • Τα γενετικά τροποποιημένα αμπέλια ισοδυναμούν με όπλα μαζικής καταστροφής
  • Κίνα: Τα αφρώδη κρασιά γίνονται της μόδας εξαιτίας μιας σειράς
  • Διεθνής Έκθεση Οίνων & Ποτών: Vinexpo Asia-Pasific 2014
  • Το Κτήμα Γκλίναβος στις “Ημέρες Γαστρονομίας 2014”
  • Οι Κίκονες πετάνε με Aegean Airlines
  • 4ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας “Delicious France”
  • 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στο Κτήμα Μοντοφώλι
  • Νέα βραβεία ΣΟΔΑΠ
  • Γευσιγνωσία των Οίνων Βορείου Ελλάδος εν πλω…
  • Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων-ποτών στη Βραζιλία
  • Trip2taste Festival
  • Επένδυση 45 εκατ. ευρώ από τον Όμιλο ΓΙΟΥΛΑ στην μονάδα Stirom S.A.