E-νολογία #1

Περιεχόμενα:

  • OINOTIKA 2013, η Κρήτη του κρασιού και της φιλοξενίας δίνει ραντεβού στο Ηράκλειο
  • 13ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης, με την υπογραφή της ΕΝΟΑΒΕ
  • DETROP και OENOS 2013, το κρασί συναντά τη γαστρονομία στην Θεσσαλονίκη
  • Best-seller το Atlantis του Αργυρού σε δύο εστιατόρια της βορειοδυτικής Νέας Υόρκης!
  • Κρασί και Τσίπουρο – Whisky: 1 – 0 Το ελληνικό κέρδισε το εισαγόμενο
  • Η «μέλισσα» του Κτήματος Παλυβού
  • «Dark Cave»: ένα premium τσίπουρο από την εταιρεία Τσιλιλή
  • Πως αναμένεται να κυμανθεί η παγκόσμια αγορά οίνου την επόμενη πενταετία;
  • Η «αναγέννηση» του κρασιού «Δίττος» της οινοποιίας Tsantali
  • Το Κτήμα Αβαντίς «ταξιδεύει» στην Σαντορίνη
  • Ποιό είναι το μέλλον της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα;
  • Τα Cabernet και Traminer του κτήματος Αβέρωφ αλλάζουν look
  • Το γνωρίζατε αυτό; Η ποικιλία Gouais Blanc συγγενεύει με τις Gamay, Chardonnay, Riesling και Furmint
  • To Sauternes 2012 του Chateau d΄ Yquem, απλά, δεν υπάρχει!
  • Ακυρώθηκε η ταξινόμηση του 2012 των Chateaux στο Saint-Emilion
  • Η χαμηλή παραγωγή απειλεί με κλείσιμο 200 κτήματα στο Beaujolais
  • Του οίνου τα περίεργα: κρασί και αστρονομία
  • Θα επιβιώσει η οινική παραγωγή της Ρωσίας ύστερα από την απαγόρευση της διαφήμισης του αλκοόλ;
  • Η κατανάλωση κρασιού με μέτρο περιορίζει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου