Περιεχόμενα:
- OINOTIKA 2013, η Κρήτη του κρασιού και της φιλοξενίας δίνει ραντεβού στο Ηράκλειο
- 13ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης, με την υπογραφή της ΕΝΟΑΒΕ
- DETROP και OENOS 2013, το κρασί συναντά τη γαστρονομία στην Θεσσαλονίκη
- Best-seller το Atlantis του Αργυρού σε δύο εστιατόρια της βορειοδυτικής Νέας Υόρκης!
- Κρασί και Τσίπουρο – Whisky: 1 – 0 Το ελληνικό κέρδισε το εισαγόμενο
- Η «μέλισσα» του Κτήματος Παλυβού
- «Dark Cave»: ένα premium τσίπουρο από την εταιρεία Τσιλιλή
- Πως αναμένεται να κυμανθεί η παγκόσμια αγορά οίνου την επόμενη πενταετία;
- Η «αναγέννηση» του κρασιού «Δίττος» της οινοποιίας Tsantali
- Το Κτήμα Αβαντίς «ταξιδεύει» στην Σαντορίνη
- Ποιό είναι το μέλλον της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα;
- Τα Cabernet και Traminer του κτήματος Αβέρωφ αλλάζουν look
- Το γνωρίζατε αυτό; Η ποικιλία Gouais Blanc συγγενεύει με τις Gamay, Chardonnay, Riesling και Furmint
- To Sauternes 2012 του Chateau d΄ Yquem, απλά, δεν υπάρχει!
- Ακυρώθηκε η ταξινόμηση του 2012 των Chateaux στο Saint-Emilion
- Η χαμηλή παραγωγή απειλεί με κλείσιμο 200 κτήματα στο Beaujolais
- Του οίνου τα περίεργα: κρασί και αστρονομία
- Θα επιβιώσει η οινική παραγωγή της Ρωσίας ύστερα από την απαγόρευση της διαφήμισης του αλκοόλ;
- Η κατανάλωση κρασιού με μέτρο περιορίζει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου