E-νολογία #25

Περιεχόμενα:

  • Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου «VinoBalkanika 2015» (Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ)
  • Σκυλιά εκπαιδεύονται για να «μυρίζουν» την φυλλοξήρα
  • Κυρίες & κύριοι καλωσορίστε τον αμπελώνα του μέλλοντος!
  • Αν μία φιάλη Rioja ήταν ήχος, πως θα ακουγόταν;
  • Κίνα: η 2η μεγαλύτερη αμπελουργός χώρα στον κόσμο
  • 17 Οργανισμοί Οίνου της Κίνας ενώνονται εμπορικά
  • «Taste strips»: η καινοτομία των Beringer Vineyards
  • Καλιφόρνια: η ξηρασία θα επιδεινωθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις
  • Το φτηνό κρασί έχει καλύτερη γεύση αν κοστίζει περισσότερο
  • Η Κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας σχεδιάζει να εφαρμόσει το σύστημα των Γεωγραφικών Ενδείξεων
  • Σαμπάνιες-ναυαγοί από το 1840 αποκαλύπτουν μυστικά
  • Το 1ο φυσικό κρασί ενός Chateau Grand Cru Classe
  • Τελικά, κάνει και το λευκό κρασί καλό στην υγεία;
  • Το WSET παρέλαβε το ‘The Queen΄s Award for Enterprise 2015’
  • H Riedel δημιουργεί το ιδανικό ποτήρι για ροζέ κρασί
  • Crowdfunding για την δημιουργία gluten-free ζυθοποιείου
  • Αναγραφή θερμίδων και στις συσκευασίες των ποτών
  • Η εταιρεία Suntory λανσάρει μπίρα με κολλαγόνο!
  • Αφυδατωμένοι οδηγοί: τόσο κακοί όσο & οι μεθυσμένοι
  • Παρουσίαση: Γνωρίστε το προφίλ της ALFA LAVAL, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείας παραγωγής εξοπλισμού οινοποιείων
  • 10 ερυθρές ποικιλίες αμπέλου που – ενώ το αξίζουν – δεν έχουν ακόμα βρεθεί μπροστά στα φώτα της παγκόσμιας οινικής σκηνής
  • Παρουσίαση μιας ξεχωριστής Μαντίνειας από την Οινοποιία Μποσινάκη, μιας καθόλου πρόχειρης Παράγκας από τον Κυρ-Γιάννη, ενός Αδάμαστου Μαυρούδι από την Tsantali και μιας νόστιμης Ρετσίνας από τον Παπαγιαννάκο
  • Απρίλιος: οι ειδήσεις σε τίτλους
  • Ανοιχτές Πόρτες 2015
  • «Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων» στο Κτήμα Γεροβασιλείου
  • «We love wine women» από το Wine Style
  • Το εστιατόριο Safka ‘κερνάει’ κρασί
  • Το Ασπρολίθι στο «Μάθε τις λευκές εμβληματικές ποικιλίες»
  • EVOIN EVAN: «Το πολυδύναμο Αγιωργίτικο»