Περιεχόμενα:
- Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου «VinoBalkanika 2015» (Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ)
- Σκυλιά εκπαιδεύονται για να «μυρίζουν» την φυλλοξήρα
- Κυρίες & κύριοι καλωσορίστε τον αμπελώνα του μέλλοντος!
- Αν μία φιάλη Rioja ήταν ήχος, πως θα ακουγόταν;
- Κίνα: η 2η μεγαλύτερη αμπελουργός χώρα στον κόσμο
- 17 Οργανισμοί Οίνου της Κίνας ενώνονται εμπορικά
- «Taste strips»: η καινοτομία των Beringer Vineyards
- Καλιφόρνια: η ξηρασία θα επιδεινωθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις
- Το φτηνό κρασί έχει καλύτερη γεύση αν κοστίζει περισσότερο
- Η Κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας σχεδιάζει να εφαρμόσει το σύστημα των Γεωγραφικών Ενδείξεων
- Σαμπάνιες-ναυαγοί από το 1840 αποκαλύπτουν μυστικά
- Το 1ο φυσικό κρασί ενός Chateau Grand Cru Classe
- Τελικά, κάνει και το λευκό κρασί καλό στην υγεία;
- Το WSET παρέλαβε το ‘The Queen΄s Award for Enterprise 2015’
- H Riedel δημιουργεί το ιδανικό ποτήρι για ροζέ κρασί
- Crowdfunding για την δημιουργία gluten-free ζυθοποιείου
- Αναγραφή θερμίδων και στις συσκευασίες των ποτών
- Η εταιρεία Suntory λανσάρει μπίρα με κολλαγόνο!
- Αφυδατωμένοι οδηγοί: τόσο κακοί όσο & οι μεθυσμένοι
- Παρουσίαση: Γνωρίστε το προφίλ της ALFA LAVAL, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείας παραγωγής εξοπλισμού οινοποιείων
- 10 ερυθρές ποικιλίες αμπέλου που – ενώ το αξίζουν – δεν έχουν ακόμα βρεθεί μπροστά στα φώτα της παγκόσμιας οινικής σκηνής
- Παρουσίαση μιας ξεχωριστής Μαντίνειας από την Οινοποιία Μποσινάκη, μιας καθόλου πρόχειρης Παράγκας από τον Κυρ-Γιάννη, ενός Αδάμαστου Μαυρούδι από την Tsantali και μιας νόστιμης Ρετσίνας από τον Παπαγιαννάκο
- Απρίλιος: οι ειδήσεις σε τίτλους
- Ανοιχτές Πόρτες 2015
- «Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων» στο Κτήμα Γεροβασιλείου
- «We love wine women» από το Wine Style
- Το εστιατόριο Safka ‘κερνάει’ κρασί
- Το Ασπρολίθι στο «Μάθε τις λευκές εμβληματικές ποικιλίες»
- EVOIN EVAN: «Το πολυδύναμο Αγιωργίτικο»