E-νολογία #19

Περιεχόμενα:

  • Η Αυστρία αναδημιουργεί την κατάταξη των αφρωδών της οίνων
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Οι καταναλωτές επιθυμούν την αναγραφή των θερμίδων στις ετικέτες
  • Το μετρό του Λονδίνου μετατρέπεται σε μπαρ
  • Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά…
  • Οι Βρετανοί έμποροι ψάχνουν φια top ιταλικά κρασιά
  • Που καταναλώνουν περισσότερο κρασί στη Γαλλία;
  • Η απόρριψη του δεύτερου κρασιού του Chateau Pontet-Cannet
  • Ο νέος «βασιλιάς» του Rothschild
  • Η CAV σε νέες επιθέσεις διαμαρτυρίας
  • Το DNA θα βοηθήσει στην αποκάλυψη της νοθείας του ξύλου
  • Το κρύο και υγρό καλοκαίρι βοήθησε την βιοδυναμική καλλιέργεια στην Champagne
  • Γερμανική πόλη πληρώνει με μπύρα τους άστεγους αλκοολικούς
  • Με νόμο από την ποτοαπαγόρευση η Πανσυλβάνια «κατάσχει» κρασιά
  • Τα βοοειδή του Όρεγκον καταναλώνουν… Pinot Noir
  • Θεραπεύει και την ακμή, το κόκκινο κρασί
  • Ο Μπέκαμ ιδιοκτήτης αμπελώνα στην Napa Valley
  • Η Ιαπωνία ενισχύει την τοπική παραγωγή της
  • Τρύγος 2014: Δελτίο Τρύγου του ΣΕΟ
  • Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού
  • Χάρτης των Γεύσεων 2014
  • Το Wine Style παρουσιάζει το κτήμα Οινογένεσις
  • Ένα βιωματικό Weekend Οινογνωσίας στον «Οίνο τον Αγαπητό»
  • Επίσκεψη στον Αριούσιο
  • Το απόσταγμα της Σεμέλης: Νέα εμφιάλωση, νέα εμφάνιση
  • Κτήμα Γεροβασιλείου: Οινοποιείο της Χρονιάς για πέμπτη φορά
  • 4 οινοποιεία της Β. Ελλάδας στο Digital Wine Communications Conference
  • Βραβεύτηκε το website του κτήματος Γκλίναβος
  • Κύκλος σεμιναρίων της Ευοιν Ευαν 2014 – 2015