Περιεχόμενα:
- 2015, μια γλυκιά χρονιά για Sauternes και Monbazillac
- Η μπίρα περιορίζει τα καρδιακά επεισόδια
- Αύξηση της αξίας των πωλήσεων οίνου και ποτών από τους ταξιδιώτες
- Οι Ιταλοί παραγωγοί ξεπέρασαν και τους Γάλλους για την σοδειά 2015
- Ο πειραματισμός της Torres με ξεχασμένες ποικιλίες συνεχίζεται…
- Αξιοποίηση των νερών που απορρίπτουν τα οινοποιεία στο πότισμα των αμπελιών
- Νέα εργαλεία στα χέρια των οινολόγων δίνει η Ε.Ε.
- Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γευστικής δόκιμης την πρώτη θέση πήρε η Ισπανική ομάδα
- Αυστραλία: Η εγκατάσταση νέων μετεωρολογικών σταθμών δίνει ελπίδα στους παραγωγούς
- Ινδία: Θα αφαιρεθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα μπλενταρισμένα κρασιά;
- Φράχτη γύρω από τους αμπελώνες του Bourg θα σηκώσουν οι αμπελουργοί
- Νότια Αφρική: Η ρυθμιστική αρχή Οίνου κατέληξε στην ρύθμιση για τις νέες κατηγορίες οίνων
- Το μεγαλύτερο υπόγειο κελάρι του κόσμου κατασκευάζεται στο Γιβραλτάρ
- Συνεχώς αυξανόμενη η προτίμηση των φιαλών των 375 ml από τους καταναλωτές
- Τρυγήθηκε το πιο παλιό αμπέλι μέσα στην πόλη του Bordeaux
- Τελικά, η ορυκτότητα των οίνων συνδέεται ή όχι με το έδαφος;
- Ισπανία: Στην αυτοτροφοδοσία του αμπελιού, στρέφουν τις έρευνές τους οι επιστήμονες
- Ηνωμένες Πολιτείες: Εταιρεία εφηύρε το «Champagne bong»
- Δελτίο Τρύγου 2015 από τον Σ.Ε.Ο.
- Κουμανδαρία: το γλυκό κρασί του νησιού της Αφροδίτης
- Παρουσίαση: το ΜΕΘ΄ΥΜΩΝ ACACIA του Οινοποιείου Ντούγκου, το ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΛΟ των Αμπελώνων Λαλίκου, το ASSYRTIKO DE LOUROS του Οινοποιείου Χατζηδάκη και το ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ του Κτήματος Καρυδά
- Οκτώβριος: οι ειδήσεις σε τίτλους
- Η International Wine Law Association του Οίνου στην Σαντορίνη για την 33η διάσκεψή της
- Δυναμικός και πλούσιος σε ιστορία ο αμπελοοινικός τομέας της Ελλάδας σύμφωνα με την ιστοσελίδα του OIV
- Το Wine Style παρουσιάζει το Κτήμα Μερκούρη
- «Χάρτης των Γεύσεων 2015» στην Θεσσαλονίκη
- Κύκλος Γευσιγνωσίας Οίνων
- Πωλείται εργαστηριακός εξοπλισμός
- Wine Professionals Course 2015 – 2016
- 1o Πανελλήνιο Συνέδριο: Εξαγωγές οίνου, προοπτικές και δυνατότητες 2015
- Πωλείται οινολογικό χημείο