E-νολογία #18

Περιεχόμενα:

  • Flute κτήρια: ένας φόρος τιμής στην σαμπάνια
  • Οι έφηβοι, οι γονείς και το αλκοόλ
  • Τέλος το αλκοόλ για την Kerala
  • 50 καινούρια οινοποιεία στην Ningxia
  • Μπύρα με κάνναβη βγαίνει σε κυκλοφορία
  • Άρωμα eau de… Gin & Tonic!
  • Το διαστημικό whisky
  • Ταϊλάνδη: Δρακόντεια μέτρα κατά της προώθησης αλκοόλ
  • Ρομπότ στην θέση των οινοκριτικών;
  • Project «μεθυσμένη μαϊμού»
  • Βραχιόλι ασφαλείας από την Microsoft
  • Μακροζωία: κρασί ερυθρό, λευκό ή και τα δύο;
  • Οι Γάλλοι δεν ξέρουν από κρασί!
  • Η Γαλλία ξαναστέφεται βασίλισσα του κρασιού;
  • Βέλγιο: Μεταφορά μπύρας μέσω αγωγού
  • Ιταλία: Οινικός «πόλεμος»
  • Αλκοόλη, μια πηγή θρεπτικών συστατικών
  • Ιρλανδία: Πτώση 10% στις πωλήσεις οίνου το 2013
  • Ισραήλ: Ανακαλύφθηκε αρχαία οινοβιομηχανία
  • Ο Ρώσος Πρέσβης στην Achaia Clauss
  • A Day in the Countryside at Ktima Kokotou
  • Ο «Λευκός & Μαύρος Κύκνος» συνόδευσαν τα εγκαίνια του 1οθ Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης
  • Η εταιρεία Μπουτάρη συνεχίζει να εστιάζει στον πειραματισμό και την έρευνα
  • «ΚΑΡΠΟΘΕΡΙ» στο Κτήμα Βασιλείου
  • «Οινοξένεια 2014» τοπία & γεύσεις της Αιγιαλείας
  • SODAP WINERY – Νέα Μετάλλια 2014
  • 9o Cellier Wine Fair
  • Ετήσια Γευσιγνωσία Αίολος 2014
  • Το Wine Style παρουσιάζει το Chateau Nico Lazaridi
  • Νέα τμήματα WSPC
  • DEBINA: Το νέο ημιαφρώδες κρασί του κτήματος Γκλίναβος
  • Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη
  • Oenocosmos Wine Far 2014
  • ΒορΟινές διαδρομές στη Θεσσαλονίκη
  • Το κτήμα Κίκονες στο περιοδικό της «American Wine Society»
  • Ξεκινάει το Wine Connoisseur Course της Genius in Gastronomy
  • Syskevasia και Plastica 2014
  • Μεγάλες Μέρες Νεμέας: «η Νεμέα στον κόσμο»