Περιεχόμενα:
- Το μέγεθος της γουλιάς και το άρωμα του κρασιού
- Η Amazon France μπαίνει στο παιχνίδι της διακίνησης κρασιών και ποτών
- Χιλή: Project για την αναβίωση του Malbec
- Οι αγγλικοί αμπελώνες προβλέπεται να διπλασιάσουν την παραγωγή τους μέσα στα επόμενα επτά χρόνια
- Νότια Αφρική: Όλο και πιο κοντά στην Ευρώπη με 60 νέες ευρωπαϊκές ποικιλίες
- Ηνωμένες Πολιτείες: Βοήθεια ύψους 250.000 δολ. σε όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές
- Φυτοφάρμακα ύποπτα για την εμφάνιση παιδικού καρκίνου στο Bordeaux
- Ιταλία: Επιστήμονες προσπαθούν να σώσουν αρχαίο στέλεχος της ποικιλίας Μοσχάτο από την εξαφάνιση
- Χιλή: Με την ποικιλία Chasselas ελπίζει να κερδίσει έδαφος στις αγορές
- Οι Αυστραλοί πίνουν λιγότερο κρασί, αλλά με μεγαλύτερη συχνότητα
- Αν και ηττημένος ο Ναπολέων δεν στερήθηκε το κρασί
- Το “μερίδιο των Αγγέλων” θα αποκαλύπτει τα αυθεντικά κρασιά
- Το «καλύτερο κρασί» του Bordeaux για το 2013 κυκλοφόρησε
- Η σαφήνεια είναι το κλειδί για την ανάπτυξη εμπιστοσύνης προς το εμπορικό σήμα
- Ακόμα μια διαβάθμιση στον Γαλλικό αμπελώνα
- Ένα κατοστάρι για το Chateau Pavie 2010 χάρισε ο Robert Parker
- Σε πόλεμο οι οινοπαραγωγοί του Bordeaux με το κράτος για μια σιδηροδρομική γραμμή
- Χιλή: Ελάχιστες ζημιές μετρούν οι οινοπαραγωγοί από τον ισχυρό σεισμό των 8,3 βαθμών
- Vintage Album
- Παρουσίαση: το ΔΑΦΝΙ του Οινοποιείου Λυραράκη, τον ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΗ του Κτήματος Μερκούρη, την ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ του Κτήματος Kitrvs και το ΓΛΥΚΟ ΛΙΑΣΤΟ του Κτήματος Μοντοφώλι
- Σεπτέμβριος: οι ειδήσεις σε τίτλους
- Κουμανδαρία: Γνωρίστε το διάσημο γλυκό κρασί της Κύπρου
- Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη
- Intensive Beer Sommelier Course 2015
- «Οινολογία – Οινοποιία – Γευσιγνωσία – Οινικό μάρκετινγκ»