Επαγγελματικός Οδηγός

Μια έκδοση που φιλοδοξούσε να περιλάβει όλους όσοι εργάζονταν στον κλάδο του κρασιού (οινοποιούς, οινολόγους, αντιπρόσωπους μηχανημάτων και κάθε είδους πρώτων και βοηθητικών υλών) η οποία αποτέλεσε για πάρα πολλά χρόνια ένα ουσιαστικό βοήθημα για τον κλάδο, πετυχαίνοντας την καθολική αναγνώριση.

Περιεχόμενα:

Ενότητα Α’

  • Ανυψωτικά κλαρκ
  • Αξεσουάρ οίνου
  • Αρωματικές ύλες ποτοποιίας
  • Αποστακτικές συσκευές
  • Αυτοκόλλητες ετικέτες
  • Βαρέλια
  • Βιολογικοί καθαρισμοί
  • Γενικός εξοπλισμός
  • Δεξαμενές
  • Εμφιαλωτικά μηχανήματα
  • Εξοπλισμός οινολογικών εργαστηρίων
  • Καψύλια
  • Κιβώτια – χαρτοκιβώτια
  • Κόλλες
  • Κυτιοποιίες
  • Μηχανήματα συσκευασίας
  • Οινοποιητές, Οξοποιητές, Συμπυκνωτικά
  • Πιεστήρια
  • Πυροσβεστικός εξοπλισμός
  • Συσκευές καθαρισμού
  • Σήμανση Bar-code

Ενότητα Β’

  • Οξοποιίες
  • Οινοποιίες, Ποτοποιίες
  • Οινοπνευματοποιίες, Αποσταγματοποιίες
  • Συμπυκνωτήρια

Ενότητα Γ’

  • Γεωργικά φάρμακα
  • Φυτώρια

Ενότητα Δ’

  • Γραφικές τέχνες
  • Εταιρίες διανομής κρασιών
  • Εταιρίες μεταφοράς υγρών τροφίμων
  • Τυπογράφοι

Ενότητα Ε’

  • Οινολόγοι
  • Οινολογικά εργαστήρια