Τεύχος#54

0
563

Περιεχόμενα:

  • Ελληνικά ξύδια, Οινικής Προέλευσης
  • ENDOZYM THIOL. Μια νεωτεριστική λύση από την εταιρεία SPINDAL ΕΛΛΑΣ
  • Καινούργιοι «μπελάδες» με την γεύση – οσμή μυδιών, προσοχή στις κατεργασίες των κρασιών μπορεί να κρύβουν παγίδες
  • Να είστε δύσπιστοι όταν το κρασί μυρίζει φράουλα, μπορεί να δημιουργεί λάθος εντύπωση
  • Δοκιμάστε με μια άλλη σειρά, αλλάξτε το πρωτόκολλο παίξτε με τις αισθήσεις
  • Πώματα Diam, Με σεβασμό στα προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον
  • Απομόνωση γηγενών ζυμών από δύο αμπελώνες ποικιλίας Βιδιανό και χρήση τους σε μικροοινοποιήσεις
  • CO2, ευλογία ή κατάρα για το μέλλον του κρασιού
  • LalVigne Aroma και LalVigne Mature: Δύο φυσικά προϊόντα για την βελτίωση της ποιότητας των σταφυλιών
  • Τα κλαδέματα της αμπέλου
  • Τέσσερις νέες τάσεις που το marketing θα μπορούσε να αξιοποιήσει το 2018
  • Καινοτόμες εφαρμογές συσκευασίας από την FORLABELS για το ελληνικό κρασί
  • Η ογκομέτρηση των δεξαμενών είναι μια νομοθετική υποχρέωση
  • Θάνος Ντούγκος … «Με το ΣΜΟΕ οι μικροί οινοποιοί αποκτούν πλέον τη δική τους φωνή»
  • Οινοσκόπιο
  • Βιβλιοπαρουσίαση

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό
αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας;

✉ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΔΙΟ!

E-mail:
Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)

* ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ.