Προγράμματα στήριξης του αμπελοοινικού τομέα •
Η πανδημία και το πέρασμα των οινοποιείων σε μία νέα εποχή επικοινωνίας •
Επίδραση οργανικής και χλωρής λίπανσης στις ιδιότητες του εδάφους, στη θρέψη των πρέμνων και στην ποιότητα των αμπελουργικών προϊόντων •
Φυσικός φελλός και κλιματική αλλαγή •
Τζιτζίκια: Μία νέα απειλή στα αμπέλια •
Ζυμώσεις με μικτές καλλιέργειες non saccharomyces και S.cerevisiae ζυμομυκήτων •
Μπορεί η έλλειψη νερού να μειώσει μακροπρόθεσμα την απόδοση της καλλιέργειας των σταφυλιών;o •
Διαχείριση αποβλήτων: Βιοαντιδραστήρες μεμβρανών •
Η κρυφή γοητεία των αρωμάτων και πως αυτή θα απελευθερωθεί •
Ανακαλύφθηκε αρχαίο πατητήρι στον Λίβανο •
Μία νέα ψηφιακή εποχή ξημέρωσε για τους Ιάπωνες οινόφιλους •
Μία ελληνική επιτυχία στα βραβεία OIV •
Η γεωγραφία των ποικιλιών αμπέλου •
Το BREXIT θα φέρει γραφειοκρατία και αύξηση τιμών στα εισαγόμενα κρασιά •
Kουκούτσια σταφυλιών για υγιή πουλερικά •
DIAM ORIGINE: Η καινοτομία μας φέρνει κοντά στη φύση •
Παρενοχλήσεις στο Court of Master Sommeliers •
Απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ από τους δημόσιους υπαλλήλους της Κίνας •
Τα όστρακα που ζεσταίνουν τα αμπέλια…o •
Οι πρώτες εκτιμήσεις του OIV για την παγκόσμια παραγωγή του 2020 •
Αστάθεια ασβεστίου και τρυγική σταθεροποίηση •
Βράβευση της ιστοσελίδας του IVES από τον OIV •
Νέα μικρή συσκευασία με πρωτότυπο σχεδιασμό και λειτουργικότητα •
Βοήθεια προς τους παραγωγούς για συνθήκες ασφαλούς εργασίας •
Νέες ποικιλίες δίνουν ελπίδα για την αντιμετώπιση των ασθενειών της αμπέλου •
Προγράμματα στήριξης του αμπελοοινικού τομέα •
Η πανδημία και το πέρασμα των οινοποιείων σε μία νέα εποχή επικοινωνίας •
Επίδραση οργανικής και χλωρής λίπανσης στις ιδιότητες του εδάφους, στη θρέψη των πρέμνων και στην ποιότητα των αμπελουργικών προϊόντων •
Φυσικός φελλός και κλιματική αλλαγή •
Τζιτζίκια: Μία νέα απειλή στα αμπέλια •
Ζυμώσεις με μικτές καλλιέργειες non saccharomyces και S.cerevisiae ζυμομυκήτων •
Μπορεί η έλλειψη νερού να μειώσει μακροπρόθεσμα την απόδοση της καλλιέργειας των σταφυλιών;o •
Διαχείριση αποβλήτων: Βιοαντιδραστήρες μεμβρανών •
Η κρυφή γοητεία των αρωμάτων και πως αυτή θα απελευθερωθεί •
Ανακαλύφθηκε αρχαίο πατητήρι στον Λίβανο •
Μία νέα ψηφιακή εποχή ξημέρωσε για τους Ιάπωνες οινόφιλους •
Μία ελληνική επιτυχία στα βραβεία OIV •
Η γεωγραφία των ποικιλιών αμπέλου •
Το BREXIT θα φέρει γραφειοκρατία και αύξηση τιμών στα εισαγόμενα κρασιά •
Kουκούτσια σταφυλιών για υγιή πουλερικά •
DIAM ORIGINE: Η καινοτομία μας φέρνει κοντά στη φύση •
Παρενοχλήσεις στο Court of Master Sommeliers •
Απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ από τους δημόσιους υπαλλήλους της Κίνας •
Τα όστρακα που ζεσταίνουν τα αμπέλια…o •
Οι πρώτες εκτιμήσεις του OIV για την παγκόσμια παραγωγή του 2020 •
Αστάθεια ασβεστίου και τρυγική σταθεροποίηση •
Βράβευση της ιστοσελίδας του IVES από τον OIV •
Νέα μικρή συσκευασία με πρωτότυπο σχεδιασμό και λειτουργικότητα •
Βοήθεια προς τους παραγωγούς για συνθήκες ασφαλούς εργασίας •
Νέες ποικιλίες δίνουν ελπίδα για την αντιμετώπιση των ασθενειών της αμπέλου •