ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Οι βιογενείς αμίνες, προσοχή στις αυθόρμητες μηλογαλακτικές ζυμώσεις
•.Διαύγαση δύο οίνων διαφορετικού στυλ και η επίδρασή του στους αρωματικούς δεσμούς
• Διήθηση για να έχουμε πιο διαυγή προϊόντα με το μικρότερο κόστος
•.Νέα κριτήρια πλέον για τη διήθηση με στόχο τον εξορθολογισμό της
• Αέρια που απελευθερώνονται από τον φελλό μετά την εμφιάλωση
•.Προϊόντα haute de game για αφρώδη κρασιά
• Η οινοποίηση στα χρόνια της κρίσης
•.Πληροφορική και ιχνηλασιμότητα αλκοολούχων ποτών
• Η αγορά της Κίνας όνειρο για κάθε παραγωγό. Τι προσέχουμε στις εξαγωγές γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός
•.Η άμπελος: ο ετήσιος βλαστικός της κύκλος
• Αντιμετώπιση ζιζανίων στο αμπέλι
•.Δοκιμάζω και γνωρίζω τους Έλληνες παραγωγούς
• Οινοσκόπιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |