Τεύχος #14 – Δεκέμβριος 1997

Τεύχος #14
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Οι βιογενείς αμίνες, προσοχή στις αυθόρμητες μηλογαλακτικές ζυμώσεις
.Διαύγαση δύο οίνων διαφορετικού στυλ και η επίδρασή του στους αρωματικούς δεσμούς
• Διήθηση για να έχουμε πιο διαυγή προϊόντα με το μικρότερο κόστος
.Νέα κριτήρια πλέον για τη διήθηση με στόχο τον εξορθολογισμό της
• Αέρια που απελευθερώνονται από τον φελλό μετά την εμφιάλωση
.Προϊόντα haute de game για αφρώδη κρασιά
• Η οινοποίηση στα χρόνια της κρίσης
.Πληροφορική και ιχνηλασιμότητα αλκοολούχων ποτών
• Η αγορά της Κίνας όνειρο για κάθε παραγωγό. Τι προσέχουμε στις εξαγωγές γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός
.Η άμπελος: ο ετήσιος βλαστικός της κύκλος
• Αντιμετώπιση ζιζανίων στο αμπέλι
.Δοκιμάζω και γνωρίζω τους Έλληνες παραγωγούς
• Οινοσκόπιο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.