ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η γονιμότητα της αμπέλου. Ανάλυση του εδάφους.
•.Botrytis Cinerea: η επίδρασή της στο χρώμα και το άρωμα
• Η φαινολική ωριμότητα
•.Η καλλιέργεια του εδάφους και η οξύτητα του γλεύκους και του κρασιού
• Οι τανίνες και το χρώμα των κόκκινων κρασιών
•.Τα αρώματα των ποικιλιών Merlot και Cabernet Sauv. Η περίπτωση των κρασιών του Bordeaux.
• H αυτόλυση των ζυμών και η επίδρασή τους επί της ανάπτυξης των Brettanomyces / Dekkera
•.Μεμβράνες από ανοξείδωτο πορώδη χάλυβα
• Οι πολυφαινόλες να “μπουν” και στα λευκά κρασιά
•.Η παλαίωση των κρασιών σε δρύινα βαρέλια έχει ευεργετική επίπτωση στην υγεία
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |