ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η γονιμότητα της αμπέλου. Ανάλυση του εδάφους.
•.Botrytis Cinerea: η επίδρασή της στο χρώμα και το άρωμα
• Η φαινολική ωριμότητα
•.Η καλλιέργεια του εδάφους και η οξύτητα του γλεύκους και του κρασιού
• Οι τανίνες και το χρώμα των κόκκινων κρασιών
•.Τα αρώματα των ποικιλιών Merlot και Cabernet Sauv. Η περίπτωση των κρασιών του Bordeaux.
• H αυτόλυση των ζυμών και η επίδρασή τους επί της ανάπτυξης των Brettanomyces / Dekkera
•.Μεμβράνες από ανοξείδωτο πορώδη χάλυβα
• Οι πολυφαινόλες να “μπουν” και στα λευκά κρασιά
•.Η παλαίωση των κρασιών σε δρύινα βαρέλια έχει ευεργετική επίπτωση στην υγεία
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |