ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Περιοχές και κλιματικές μεταβολές
•.Κλωνική επιλογή των ελληνικών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου
• Στρογγυλάδα, δομή και χρώμα των ερυθρών οίνων: το τρίπτυχο της νίκης
•.Το έδαφος και η προετοιμασία του
• Ποιοτικός και ποσοτικός προσδιορισμός της Estragole και Eugenol Methyl Ether στο Ούζο
•.Τα κρασιά της Νεμέας – η ποικιλία Αγιωργίτικο
• 21η SIMEI, Milano – Italy
•.Το αραβικό κόμμι ως σταθεροποιητικό στην οινοποιία
• Οινική προσωπικότητα του 2005
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |