ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Το ξεφύλλισμα και οι επιπτώσεις του στο αρωματικό δυναμικό των λευκών σταφυλιών
•.Η προσθήκη αζώτου στα φύλλα επηρεάζει θετικά το αρωματικό δυναμικό των κρασιών
• Η μηχανική διαλογή της σταφυλομάζας με το σύστημα «Tribaie»
•.Αλκοολικές ζυμώσεις χωρίς H2S με μία νέα γενιά ζυμομυκήτων
• Οσφρητικά ελαττώματα που οφείλονται στα γαλακτικά βακτήρια
•.Το φρουτώδες στο κρασί: μία αισθητήρια προσέγγιση
• Η διήθηση με αδρανή υλικά
•.Βελτιώστε την εμφιάλωσή σας
• Η συσκευασία PET στο κρασί
•.Οι οινολάσπες και η αξιοποίησή τους
• Ο τρύγος στην Ελλάδα το 2008
•.Οινο-ΚΡΗΤΙΚΑ 2008, η δεύτερη συνάντηση των οινοπαραγωγών της Κρήτης στα Χανιά
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |