ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η θερμο-οινοποίηση: μία ελάχιστα γνωστή τεχνική
•.Η θερμο-εκτόνωση: μία οινοποίηση υπό υψηλή πίεση
• Η φλας εκτόνωση: εκχύλιση με τη βοήθεια του κενού
•.Οριζόντιοι φυγοκεντρικοί διαχωριστήρες. Μία νέα προσέγγιση στην εξαγωγή του γλεύκους.
• Ένα εργαλείο για την καταπολέμηση των Brettanomyces Bruxellensis
•.Οι ανάγκες του αμπελιού σε νερό
• Ο περονόσπορος της αμπέλου
•.Περιορισμός του φαινομένου του θερμοκηπίου
• Οικολογική πράσινη στέγη εκτατικού τύπου
•.Το τσίπουρο και οι κίνδυνοι της παραγωγής του
• Οινοθήκη, δοκιμάζω και γνωρίζω
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |