Τεύχος #44 – Ιούνιος 2013

Τεύχος #44
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Η προστασία και η διατροφή του ζυμομύκητα για μια ιδανική εξέλιξη της αλκοολικής ζύμωσης για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών
.Η πρόωρη γήρανση του αρώματος των ερυθρών κρασιών, οι νέοι «δείκτες» ταυτοποίησης
• Ένα νέο στέλεχος από την Νέα Ζηλανδία για τη λευκή οινοποίηση
.Ένας ασφαλής προσδιορισμός με ενζυμικές τεχνικές των αλλεργιογόνων καταλοίπων σε οίνους
• Ζύμωση κρασιών τον 21ο αιώνα: από τον Pasteur στις ζύμες σε ξηρή μορφή
.Bag in Box, η συσκευασία τα μυστικά της και η ορθή χρήση τους
• PRONEKTAR: η εναλλακτική λύση στο ξύλο
.Η άμπελος. Παράγοντες που θα επηρεάσουν τον χρόνο ωρίμανσης.
• Η σημασία του φυσικού προϊόντος στη διατροφή μας
.Orange Wines «πορτοκαλί κρασιά»: μια ανατροπή στα λευκά κρασιά ή απλώς μια άλλη πρόταση;
• Το προφίλ του DNA και η αρχαιολογία αποκαλύπτουν την κοιτίδα των ποικιλιών αμπέλου
.Παγκόσμιος αμπελώνας
• Οινοσκόπιο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.