ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
•.Προζυμωτική εκχύλιση εν θερμώ: διαμόρφωση του αισθητήριου προφίλ των ερυθρών κρασιών
• Αύξηση της οξύτητας και τρυγική σταθεροποίηση των κρασιών με ιονταλλακτικές ρητίνες
•.Σημασία της φασματοφωτομετρίας στο εγγύς του υπέρυθρου του φάσματος για την εκτίμηση της ποιότητας του ξύλου της δρυός
• Προετοιμασία των εγκαταστάσεων πριν από τον τρύγο
•.Διασπορές κολλοειδούς σίλικα στη διαύγεια του κρασιού
• YIOYLA Group, εγκαίνια του νέου φούρνου στην Ρουμανία
•.SOPEXA: συνέντευξη με την εταιρεία προώθησης, marketing και οργάνωσης εξαγωγών
• Τα κλαδέματα της αμπέλου
•.Δημιουργία νέων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου με την μέθοδο του υβριδισμού στο Ινστιτούτου Αμπέλου Αθηνών
• Οδηγός προγραμμάτων marketing για την αγορά των Η.Π.Α.
•.Οινοσκόπιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |