Τεύχος #46 – Ιούνιος 2014

Τεύχος #46
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
.Προζυμωτική εκχύλιση εν θερμώ: διαμόρφωση του αισθητήριου προφίλ των ερυθρών κρασιών
• Αύξηση της οξύτητας και τρυγική σταθεροποίηση των κρασιών με ιονταλλακτικές ρητίνες
.Σημασία της φασματοφωτομετρίας στο εγγύς του υπέρυθρου του φάσματος για την εκτίμηση της ποιότητας του ξύλου της δρυός
• Προετοιμασία των εγκαταστάσεων πριν από τον τρύγο
.Διασπορές κολλοειδούς σίλικα στη διαύγεια του κρασιού
• YIOYLA Group, εγκαίνια του νέου φούρνου στην Ρουμανία
.SOPEXA: συνέντευξη με την εταιρεία προώθησης, marketing και οργάνωσης εξαγωγών
• Τα κλαδέματα της αμπέλου
.Δημιουργία νέων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου με την μέθοδο του υβριδισμού στο Ινστιτούτου Αμπέλου Αθηνών
• Οδηγός προγραμμάτων marketing για την αγορά των Η.Π.Α.
.Οινοσκόπιο
Επιστροφή στα Τεύχη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:

Παράλληλα, βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας μαζί σας διευκρινίζοντάς μας στο ακόλουθο πεδίο ↓ τη σχέση σας με το κρασί και τα ποτά (οινοποιός, αποσταγματοποιός, οινολόγος, γεωπόνος, αμπελουργός, horeca, οινόφιλος κ.λπ.)


* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

* Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας.

* Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας.

* Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία.

* Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας.