ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
•.Προζυμωτική εκχύλιση εν θερμώ: διαμόρφωση του αισθητήριου προφίλ των ερυθρών κρασιών
• Αύξηση της οξύτητας και τρυγική σταθεροποίηση των κρασιών με ιονταλλακτικές ρητίνες
•.Σημασία της φασματοφωτομετρίας στο εγγύς του υπέρυθρου του φάσματος για την εκτίμηση της ποιότητας του ξύλου της δρυός
• Προετοιμασία των εγκαταστάσεων πριν από τον τρύγο
•.Διασπορές κολλοειδούς σίλικα στη διαύγεια του κρασιού
• YIOYLA Group, εγκαίνια του νέου φούρνου στην Ρουμανία
•.SOPEXA: συνέντευξη με την εταιρεία προώθησης, marketing και οργάνωσης εξαγωγών
• Τα κλαδέματα της αμπέλου
•.Δημιουργία νέων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου με την μέθοδο του υβριδισμού στο Ινστιτούτου Αμπέλου Αθηνών
• Οδηγός προγραμμάτων marketing για την αγορά των Η.Π.Α.
•.Οινοσκόπιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |