ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Ο Ελληνικός αμπελώνας στις νέες περιβαλλοντικές συνθήκες
•.Πολυασπαρταμικό κάλιο: το νέο εργαλείο για την τρυγική σταθεροποίηση χωρίς ψύξη
• Πως ο χαλκός αλλάζει τη ζυμωτική διαδικασία και την οργανοληπτική ποιότητα των κρασιών
•.Η επίπτωση του χαλκού και των βαρέων μετάλλων στο αρωματικό προφίλ των κρασιών
• Για ένα καλύτερο αρωματικό και φαινολικό δυναμικό στο αμπέλι
•.Τα κλαδέματα της αμπέλου. Χειμερινό κλάδεμα παραγωγής όλων των σχημάτων.
• Οίνου γνώση: «Γνωρίζεις για το κρασί; Η γνώση σου επηρεάζει την κατανάλωσή του;»
•.Από που προέρχονται οι ζυμομύκητες του κρασιού; Μια «απίστευτη» ιστορία…
• Οινοσκόπιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |