ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
• Περί ονομάτων και συνωνύμων ποικιλιών αμπέλου
•.Προετοιμασία των κρασιών για την εμφιάλωση: πρόσφατα αποτελέσματα επί της διήθησης στην Gironde
• Επίτευξη μηλογαλακτικής πριν την έναρξη της αλκοολικής ζύμωσης. Οινοποίηση σε Αγιωργίτικο.
•.Το αρωματικό δυναμικό των σταφυλιών: επιδράσεις του περιβάλλοντος και των αμπελοκομικών τεχνικών
• Εαρινοί παγετοί στους αμπελώνες ζημιές. Μέτρα προστασίας, επεμβάσεις.
•.Οι έξι τάσεις στην επικοινωνία για το 2017: το marketing γίνεται περισσότερο στοχευμένο
• Βραβεία στο μπουκάλι: πόσο επηρεάζουν τον καταναλωτή;
•,Το Ξινόμαυρο: η οινάμπελος της Κεντροδυτικής Μακεδονίας
• The Cretan Grapes: μια πολύτιμη έκδοση για τις κρητικές ποικιλίες αμπέλου
•.Οινοσκόπιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ONLINE: |
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
Θέλετε να διαβάζετε δωρεάν online το περιοδικό αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας; Δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο newsletter μας δηλώνοντας απλά το email σας στο παρακάτω πεδίο:
* Αφού καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και δηλώσετε τη σχέση σας με το αμπέλι ή το κρασί, ανοίξτε το e-mail σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα έχετε λάβει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. * Στο τελευταίο στάδιο της εγγραφής ανακοινώνεται το VIPass, το οποίο ξεκλειδώνει όλα τα τεύχη. Σημειώστε ότι σε κάθε νέα έκδοση ανανεώνεται το VIPass, το οποίο ανακοινώνεται μέσω e-mail, ως εκ τούτου θα πρέπει να παραμείνετε γραμμένος/η στο newsletter μας. * Ελέγξτε τα φίλτρα προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εξασφαλίστε ότι η διεύθυνσή μας ανήκει στους ασφαλείς αποστολείς, ώστε να μην καταχωρηθεί το επόμενο e-mail μας στη λίστα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας. * Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και η επαγγελματική σας ιδιότητα φυλάσσεται ασφαλής, δεν κοινοποιείται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, πλην της αποστολής σχετικού ενημερωτικού υλικού αποκλειστικά και μόνο από την Οινολογία. * Προχωρώντας στην εγγραφή συναινείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας. |