Νέες ημερομηνίες για τις εκθέσεις Syskevasia, Plastica, Chem και Ecolink

 « ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Με γνώμονα τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι οι εκθέσεις Syskevasia, Plastica & Chem / Ecolink μεταφέρονται τον Μάιο του 2021 στο Athens Metropolitan Expo.

H εταιρεία 3EK, με 35 χρόνια επιτυχίας στην διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, θέτειως προτεραιότητα την εμπορική δραστηριότητα των εκθετών & την βέλτιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Με σύνθημά μας την Επανεκκίνηση –Restart και με σεβασμό στην επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των πελατών μας για μεταφορά των εκθέσεων, σας ανακοινώνουμε τις παρακάτω ημερομηνίες:

Η Συσκευασία στα καλύτερά της – Syskevasia 21: 17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics | Halls 2 & 3
Ειδική Ενότητα Printing: Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων | Hall 2
Προηγμένη Τεχνολογία – Plastica 21: 11η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης | Hall 4
Έρευνα και Ανάπτυξη – Chem 21: 11η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου – EcoLink 21: Έκθεση Επεξεργασίας Νερού & Αποβλήτων | Hall 1
Ειδική Ενότητα Θεμέλιο Ιατρικής – HealthLab: Παρουσίαση Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & Βιοεπιστημών | Hall 1

Προφίλ Εκθέσεων – Ειδικές Ενότητες & Παράλληλες Εκδηλώσεις

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό μας, σας ενημερώνουμε ότι το 70% της εκθεσιακής επιφάνειας έχει ήδη καλυφθεί για τις νέες ημερομηνίες. Οι εκθέσεις που αποτελούν θεσμό για τους κλάδους της συσκευασίας, των πλαστικών, της χημείας και του περιβάλλοντος αναμένεται να έχουν μεγάλο αριθμό εκθετών.και να προσελκύσουν αρκετούς εμπορικούς επισκέπτεςαπό Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας και τις 4 Αίθουσες του MetropolitanExpo.

Για πρώτη φορά εμβόλιμα στην αίθουσα 2 της Syskevasia θα διεξαχθεί η ειδική ενότητα Printing – Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων. Έχουμε οργανώσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σκοπό οι εταιρείες να προβάλουν προϊόντα,.υπηρεσίες και βέλτιστες λύσεις για τον χώρο των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφής, προβολής και επικοινωνίας.

Εμβόλιμα στην έκθεση Chem / Ecolink στην αίθουσα 1, πραγματοποιούμε την ειδική ενότητα HealthLab για 2η φορά.ώστε να δώσουμε την ευκαιρία συμμετοχής σε εταιρείες εργαστηριακού εξοπλισμού, τεχνολογίας υγείας και βιοεπιστημών. Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις,.όπως συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου. Καταξιωμένοι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι εκπρόσωποι φορέων θα δώσουν δυναμικά το παρών στηρίζοντας τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, σε διαφορετικές αίθουσες οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με ενδιαφερόμενους πελάτες,.να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Οι Εκθέσεις μας έχουν γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ανέπτυξαν το πελατολόγιό τους και εξέλιξαν τα προϊόντα τους. Τον Οκτώβριο του 2018 στις Εκθέσεις Syskevasia & Plastica, που έγιναν στο Athens Metropolitan Expo, συμμετείχαν 330 εκθέτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ καταγράψαμε 17.000 εμπορικούς επισκέπτες. Στις Chem / Ecolink / HealthLab, το 2017, συμμετείχαν 70 εταιρείες και 3000 εμπορικοί και επιστημονικοί επισκέπτες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος –Πληροφορίες

Λόγω των κρατήσεων – επιβεβαιώσεων, όποια εταιρεία ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει.και ο αρμόδιος συνεργάτης θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τοπρόγραμμα και την διαθεσιμότητα.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε έκθεση ξεχωριστά:
• Syskevasia 21: https://syskevasia-expo.gr/
• Plastica 21: https://plastica-expo.gr/
• Chem / Ecolink 21: https://chem-ecolink.gr/

✒️ Δελτίο Τύπου

Σου άρεσε; Τότε μοιράσου το στα social!