Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Central Wine Fair 2022

Για άλλη μια χρονιά, περισσότεροι από 800 επαγγελματίες και οινόφιλοι επισκέφθηκαν τη Central Wine Fair 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 στην καινούρια αίθουσα Αριστοτέλης του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens. Η συμμετοχή 37 οινοποιείων, ανάμεσά τους και πρωτοεμφανιζόμενων επιχειρήσεων, από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία, τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού που βρέθηκε στην έκθεση, και μπορούσε να επιλέξει μέσα από 400 διαθέσιμες ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων.

Στην τρίτη χρονιά λειτουργίας της, η Central Wine Fair γίνεται πια θεσμός συγκεντρώνοντας, λίγο πριν τις γιορτές, τις τρεις σημαντικές ενώσεις οινοποιών, της Αττικής, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, κάτω από την ίδια στέγη. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται η ποικιλομορφία των οινοποιήσιμων σταφυλιών και του στυλ των κρασιών από τις τρεις περιοχές, η ιστορικότητα και η σημασία παραδοσιακών διακεκριμένων στυλ όπως η Ρετσίνα, που είχε τη δίκη της ξεχωριστή θέση στην έκθεση, αλλά και η εμφάνιση ανερχόμενων «θησαυρών» όπως το Μούχταρο, το Βραδυανό και η Λημνιώνα. Η έκθεση «ντύθηκε» με infographics που είχαν ως σκοπό να ενημερώσουν τους επισκέπτες και να τους δώσουν ιδέες συνδυασμών φαγητού και κρασιού. Γενικότερα η «ενέργεια» των παραγωγών και των κρασιών ενθουσίασε τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν και είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ότι καινούριο και κλασικό είχε να τους προσφέρει η Central Wine Fair.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Yφυπουργός Τουρισμού, Κα Σοφία Ζαχαράκη.

Η Central Wine Fair ανανεώνει το ραντεβού της με το οινόφιλο κοινό για τον Δεκέμβρη του 2023!

Χορηγοί της Εκδήλωσης:
Μεγάλοι Χορηγοί: CORK HELLAS, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, LABEL PRESS
Χορηγός: ALPA GLASS
Υποστηρικτές: METALUX SA, BERLIN PACKAGING, FOR LABELS, INOX VESSEL HELLAS

Η Central Wine Fair διοργανώθηκε από την Winetuned.com σε συνεργασία με την εταιρεία Vinnovation για λογαριασμό των τριών ενώσεων.