Δημοσίευση εργαζομένων Εταιρείας Κουρτάκη

Το Δ.Σ. του Σωματείου και οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Κουρτάκη σύσσωμοι αποχαιρετούν με απέραντη θλίψη τον αλησμόνητο Βασίλη Κουρτάκη, ο οποίος αποτέλεσε φωτεινό φάρο τόσο για τον οινικό κλάδο και την ελληνική βιομηχανία εν γένει, όσο και για την τοπική κοινωνία, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους του.

Ο Βασίλης Κουρτάκης υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα με απαράμιλλη διάθεση για προσφορά και δημιουργία, ενώ παράλληλα όντας οραματιστής και πρωτοπόρος κατόρθωσε να αφήσει το προσωπικό στίγμα του στα θέματα του οινικού κλάδου στον ελλαδικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο, διαμορφώνοντας τη σύγχρονη οινική ιστορία.

Ο Βασίλης Κουρτάκης αποτελεί για όλους εμάς ένα σπάνιο πρότυπο ανθρώπου και εργοδότη, ο οποίος με περίσσεια θέρμη «αγκάλιαζε» όλους τους εργαζομένους του και τους στήριζε αμερόληπτα στις χαρές και στις λύπες τους. Ο ίδιος παρέμενε πάντοτε διαθέσιμος για να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τις ανάγκες του κόσμου, προσφέροντας απλόχερα και έμπρακτα την αρωγή του. Στην προσωπικότητα του Βασίλη Κουρτάκη ενσαρκώνονται αναμφισβήτητα οι αξίες της δικαιοσύνης και της εντιμότητας. Η απουσία του θα είναι αισθητή για την εταιρεία και τον κόσμο της.