Απεβίωσε ο Παύλος Γ. Καρακώστας O.B.E. [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

« ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ

Παύλος Γ. Καρακώστας O.B.E.

Απεβίωσε ο Παύλος Γ. Καρακώστας O.B.E., Πρόεδρος των εταιριών ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. (Cellier), ΜΥΡΤΩΑ Α.Ε., ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. και ΓΕΝΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ

Οι εταιρίες ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε., ΜΥΡΤΩΑ Α.Ε., ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. και ΓΕΝΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ Α.Ε. πενθούν την απώλεια του προέδρου τους, Παύλου Γ. Καρακώστα O.B.E. Μια μεγάλη προσωπικότητα του κρασιού, ένας μεγάλος Άνθρωπος, ένας ευπατρίδης έφυγε, αλλά άφησε την κληρονομιά 143 ετών επιχειρηματικής ιστορίας.

Ήταν ένας Άνθρωπος που έδωσε «ζωή» σε πολλές επιχειρήσεις στη χώρα, ιδιαίτερα αγαπητός στους συνεργάτες και στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιριών του. Πίστευε πάντοτε ότι πρέπει να δημιουργούμε για το καλό της χώρας μας και να δίνουμε ευκαιρίες εργασίας στους νέους ανθρώπους. Ένας άριστος ευπατρίδης εργοδότης.

Μεταξύ άλλων διετέλεσε Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και μέλος του Δ.Σ. της Alpha Bank, ενώ είχε τιμηθεί σε διεθνές επίπεδο με τους τίτλους: Officer of the Order of the British Empire, Chevalier de l’Ordre du Merite Agricole, Keeper of the Quaich και Chevalier de l’ Ordre de Napoleon.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε., Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς και το δυναμικό των εταιριών του, εκφράζουν προς την οικογένεια του, τα θερμά τους συλλυπητήριά και την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια ενός Ανθρώπου ο οποίος με αγάπη για το όραμα του και με ιδιαίτερη επιχειρηματική ευφυία συνέβαλε στα 143 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της εταιρίας ΓΕΝΚΑ Εμπορική Α.Ε., της Εταιρίας που δημιούργησε την οινική κουλτούρα στην Ελληνική αγορά.

Η σπουδαία κληρονομιά που άφησε θα συνεχιστεί με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/6 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Το Πέταγμα», 2106723232, www.petagma.gr

✒️ Cellier, Δελτίο Τύπου

Σου άρεσε; Τότε μοιράσου το στα social!