Το Peloponnese Wine Festival στις 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα

Το Peloponnese Wine Festival, η εκδήλωση γευσιγνωσίας των Wines of Peloponnese έρχεται τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Intercontinental. 47 παραγωγοί, μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου, θα δώσουν δυναμικό παρών και θα υποδεχτούν το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, φέρνοντας μαζί τους περισσότερες από 500 διαφορετικές ετικέτες κρασιών.

Το Peloponnese Wine Festival αποτελεί την πληρέστερη παρουσία των οινοποιών του μεγαλύτερου αμπελώνα της χώρας και δίνει ένα ολοκληρωμένο μήνυμα των ξεχωριστών χαρακτηριστικών που απαρτίζουν τη σπουδαία αυτή περιοχή, με έμφαση στην ποικιλομορφία και στην αυθεντικότητα.

Η εκδήλωση θα προσφέρει για μια ακόμα χρονιά την ευκαιρία στους επισκέπτες να κατανοήσουν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον αμπελώνα της Πελοποννήσου, να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές του, να γευτούν το πλήθος ποικιλιών που συνυπάρχουν αρμονικά στην Πελοπόννησο και να ανακαλύψουν καινούριες εμφιαλώσεις και κλασικά αγαπημένα κρασιά.

Εξελίσσοντας την ιδέα των γευστικών σημειώσεων, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να κρατάνε tasting notes και να βαθμολογούν τα κρασιά που δοκιμάζουν μέσω μιας απλής και εύχρηστης ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Οι χρήστες θα μπορούν ανά πάσα στιγμή μέσω του κινητού τους να βρίσκουν τα κρασιά που ξεχώρισαν, να τα βαθμολογούν και να ενημερώνουν τη λίστα με τα ‘αγαπημένα τους’.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Το κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέσω της πλατφόρμας viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/happenings/tagfest/peloponnesewinefestivalathens2023/) μέχρι τις 20/01, και 12€ από 21/01 και επιτόπου στα ταμεία της εκδήλωσης. To φοιτητικό εισιτήριο έχει οριστεί στα 8€ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας και θα είναι διαθέσιμο στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Βρείτε τους παραγωγούς που συμμετέχουν και περισσότερες πληροφορίες για το Peloponnese Wine Festival 2023 στο www.peloponnesewinefestival.com

Χορηγοί της εκδήλωσης: CORK HELLAS, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ
Υποστηρικτές: AlpaGlass, Απικιάν Συσκευαστική

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Winetuned σε συνεργασία με την Vinnovation.

Social media & Hashtags:
#pwf2023 #pwfathens2023
@peloponnesewinefestival στο Instagram
Facebook: https://www.facebook.com/peloponnesewinefestival/