Οι εκθέσεις Syskevasia – Chem έρχονται το 2020 πιο δυνατές από ποτέ

ΔEΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή των εμπορικών Εκθέσεων Syskevasia, Plastica, Chem, EcoLink & Health Lab στο Athens Metropolitan Expo τον Οκτώβριο του 2020.

Οι εκθέσεις που αποτελούν θεσμό για τους κλάδους της συσκευασίας, των πλαστικών, της χημείας, του περιβάλλοντος και των ιατρικών εργαστηρίων αναμένεται να έχουν περίπου 450 εκθέτες και να προσελκύσουν πάνω από 20.000 εμπορικούς επισκέπτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας και τις 4 Αίθουσες του Metropolitan.

Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, σε διαφορετικές αίθουσες οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με ενδιαφερόμενους πελάτες, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Κάθε Έκθεση είναι μοναδική, καθώς έχει το δικό της σύνθημα:

02 – 05 Οκτωβρίου

  • Η Συσκευασία στα καλύτερά της – Syskevasia 20: 17Η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics | Halls 2 & 3
  • Προηγμένη Τεχνολογία – Plastica 20: 11Η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης | Hall 4

02 – 04 Οκτωβρίου

  • Έρευνα και Ανάπτυξη – Chem 20: 11Η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου – EcoLink 20: Έκθεση Επεξεργασίας Νερού & Αποβλήτων | Hall 1
  • Θεμέλιο Ιατρικής – Health Lab 20: 2Η Έκθεση Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & Βιοεπιστημών | Hall 1

1st Printing Show – Παράλληλες Εκδηλώσεις

Για πρώτη φορά εμβόλιμα στις αίθουσες της Syskevasia & Plastica θα διεξαχθεί η 1Η Παρουσίαση Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων. Έχουμε οργανώσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σκοπό οι εταιρείες να προβάλουν προϊόντα, υπηρεσίες και βέλτιστες λύσεις για τον χώρο των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφής, προβολής και επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου.
Καταξιωμένοι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι εκπρόσωποι φορέων θα δώσουν δυναμικά το παρών στηρίζοντας τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Hosted Buyers Program

Για 2η φορά θα εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας επισκεπτών – αγοραστών από το εξωτερικό για τις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις εκθέσεις Syskevasia & Plastica και ασκούν εξαγωγές και για όσες ενδιαφέρονται να αναπτύξουν και να επεκταθούν στην εκτός συνόρων αγορά. Κύριος στόχος είναι να καλλιεργήσουμε το κατάλληλο έδαφος ώστε οι επιχειρήσεις να έρθουν σε άμεση επαφή με υποψήφιους αγοραστές, που θα εκφράσουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

3ΕΚ – 34 Χρόνια Επιτυχίας & Καινοτομίας

H εταιρεία 3EK συμπληρώνει 34 χρόνια επιτυχίας στην διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και συνεχίζει δυναμικά θέτοντας ως προτεραιότητες την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, την άμεση επαφή και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση.

Βασικό μας μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας και της κινητικότητας στην αγορά. Οι Εκθέσεις μας έχουν γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ανέπτυξαν το πελατολόγιό τους και εξέλιξαν τα προϊόντα τους. Τον Οκτώβριο του 2018 στις Εκθέσεις Syskevasia & Plastica, που έγιναν στο Athens Metropolitan Expo, συμμετείχαν 330 εκθέτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ καταγράψαμε 17.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Με σύνθημά μας την Ανάπτυξη, το 2020 οι εκθέσεις μας αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, καθώς ήδη έχει γίνει κράτηση – επιβεβαίωση από ένα μεγάλο ποσοστό εκθετών.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενημερώνουμε ότι όποια εταιρεία ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για πρόγραμμά μας. Τονίζουμε ότι λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αρχαιότητας στις κρατήσεις των περιπτέρων.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε αναλυτικά για: