Ασφαλής Τοποθέτηση Φιαλών

Βρισκόμαστε πάλι στην «τελική ευθεία» πριν την υψηλή σεζόν για την πώληση εμφιαλωμένου οίνου και μιλάμε βέβαια για την εορταστική περίοδο. Μια περίοδο που ο οίνος, που ως γνωστόν ευφραίνει τις καρδιές τον ανθρώπων, έχει την τιμητική του.

Δεν είναι όμως μόνο ο οίνος που προσφέρουμε σαν δώρο, είναι και η ετικέτα που επιλέγουμε και αντικατοπτρίζει την γευσιγνωστική μας κατάρτιση, αλλά και πάλι… όχι μόνον.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η συσκευασία που θα επιλέξουμε, που κάθε άλλο παρά αναγκαίο είναι να είναι και ακριβή! Συνήθως, αυτό που έχει σημασία είναι η συνεισφορά της στο concept του δώρου και έμμεσα μέσα από την επιλογή της εκτύπωσης πάνω της, στο να θυμίζει τον κομίζοντα αυτό και βέβαια στην εγγύηση της ασφάλειας κατά την αποθήκευση και μεταφορά του δώρου.

Αυτό το τελευταίο, η ασφάλεια των φιαλών, εμπίπτει στην κατηγορία αυτών που δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Στις λύσεις, μέσα από μια ξύλινη συσκευασία δώρου μπορούν επικουρικά να συνδράμουν στην ασφάλεια, η χρήση διαφόρων μέσων, όπως της γκιλοτίνας, της κυτταρίνης, του διακοσμητικού χαρτιού και άλλων. Πέραν βέβαια από τον, εκ των ουκ άνευ, σωστό σχεδιασμό και την παραγωγή από ανθρώπους με δημιουργικότητα, εμπειρία, τεχνογνωσία, εξοπλισμό και βέβαια ΜΕΡΑΚΙ, όπως κάνουμε τα τελευταία 50 χρόνια.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ταυτίζονται με τους στόχους και την επιθυμία της WPS S.A. Ελάτε κοντά μας, δείτε την διαφορά των προϊόντων μας και.βιώστε την συνδρομή τους στην αύξηση της ζήτησης και των δικών σας δημιουργιών-προϊόντων. Έτσι και αλλιώς ή συσκευασία ανέκαθεν ήταν και παραμένει, αναπόσπαστο κομμάτι του προϊόντος.
Ο σωστός συνδυασμός Προϊόντος – Συσκευασίας δεν είναι πρόβλημα, είναι η ευκαιρία για να αναζητηθεί η σωστή λύση ….
Στην Wood Packaging Solutions – Βασίλειος Παπαδερός Α.Ε. προσφέρουμε αυτό ακριβώς που αναφέρει το όνομα μας, ΛΥΣΕΙΣ!

Υπογράφει: Σταύρος Σταύρου, Διεύθυνση Πωλήσεων • WPS – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ Α.Ε.

WPS, Επαγγελματικός Οδηγός για τις Αμπελοοινικές Επιχειρήσεις

WPS – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ Α.Ε., Λύσεις Ξύλινης Συσκευασίας

Διεύθυνση: 19o Χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, 19002, Παιανία ● Τηλέφωνο: 210.6628490 ● Fax: 210.6628491

Email: support@wps-sa.gr ● Websites: www.wps-sa.gr