Αφοί ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ – CORK HELLAS: με δυναμική παραγωγής 250.000 πωμάτων φελλού ανά ημέρα ξεκινά το νέο οινολογικό έτος

Η εταιρεία Αφοί ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ – CORK HELLAS είναι έτοιμη για την εκκίνηση του νέου οινολογικού έτους με παραγωγική δυναμική της τάξης των 250.000 πωμάτων φελλού ανά ημέρα.

Υπάρχουν 4 γραμμές παραγωγής που απαρτίζονται από 3 εκτυπωτικά μηχανήματα μελάνης, 1 laser printer και 1 εκτυπωτικό κεφαλών με πυρογραφία, τα οποία υποστηρίζονται από 4 κυλίνδρους τελικής κατεργασίας των φελλών και συμπληρώνονται από μηχανήματα καταμέτρησης, συσκευασίας και άλλα βοηθητικά. Πράγμα που πρακτικά τοποθετεί την εταιρεία στη θέση της μεγαλύτερης μεταποιητικής μονάδας πωμάτων φελλού στην Ελλάδα.

Η παραγωγή πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, στο οποίο υπάρχει δυνατότητα ελέγχων πλείστων παραμέτρων πωματισμού για φελλούς, βιδωτά αλουμινίου, κεφαλοφόρα και άλλα πώματα. Το ανθρώπινο δυναμικό σε κάθε τμήμα της επιχείρησης είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο για την άρτια διεκπεραίωση του έργου όλης της ομάδας.

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.