Η εταιρεία μας TC GROUP και η Airocide θα συμμετέχει στην έκθεση Agro Expo στις 26-28/5/2023 στην Ιεράπετρα Κρήτης

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας επισκεφτείτε και να έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε την τεχνολογία των air purifiers Airocide και τα οφέλη στον τομέα συντήρησης και αποθήκευσης των τροφίμων. Η μακροχρόνια εφαρμογή τους στους χώρους όπου οι παθογόνοι μικροοργανισμοί επηρεάζουν την εξέλιξη των φρέσκων φρούτων – λαχανικών και αλλοιώσιμων προϊόντων έχει δώσει λύσεις στην καθημερινότητα πολλών επιχειρήσεων. Η κάθε εφαρμογή μπορεί να είναι και για εσάς μια νέα προοπτική για το μέλλον, όπως η πρώτη εφαρμογή από την NASA.

Στο περίπτερο stand 31 θα έχουμε την δυνατότητα να σας υποδεχτούμε και να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητες των συσκευών Airocide και του τρόπου χρήσης τους.

Βασισμένοι στις σύγχρονες επιταγές της τεχνολογίας και της κοινωνίας η εταιρεία μας μπορεί να έχει προτάσεις για ξεχωριστές εφαρμογές στην κάθε περίπτωση.

Σχετικές πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: Μπροσούρα Airocide

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.