Η TC GROUP και το Airocide συμμετέχουν στην έκθεση Agrotica 2022

Η TC GROUP και το Airocide σε συνεργασία με την ALFA COOL HELLAS θα συμμετέχει στην έκθεση Agrotica 2022. Η φωτοκαταλυτική τεχνολογία πρωτοπορεί στην προστασία των φρούτων και των λαχανικών από τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Η εφαρμογή του Airocide στους ψυκτικούς θαλάμους και γενικότερα στον τομέα των τροφίμων μπορεί να δώσει λύσεις στον βιομηχανικό τομέα και να προστατέψει τα προϊόντα και εργαζομένους κατά την παραγωγική διαδικασία .

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τις δυνατότητες του Airocide στις εφαρμογές των τροφίμων στο περίπτερο 17 – σταντ 16 στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης το διάστημα 20/10 έως 23/10/2022.

“Κατεβάστε” την ψηφιακή σας πρόσκληση εδώ: https://services.helexpo.gr/agrotica2022reg/

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.