Εκτυπωτικό laser για τους φελλούς εγκατέστησε η ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ – CORK HELLAS

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ – CORK HELLAS πρόσθεσε στον μηχανολογικό της εξοπλισμό ένα εκτυπωτικό μηχάνημα με laser της πιο πρόσφατης τεχνολογίας για την εκτύπωση της επιφάνειας των πωμάτων φελλού. Ο cork laser printer, Ισπανικού οίκου, εγκαταστάθηκε στην CORK HELLAS κατά τις αρχές του 2022 και έχει δυναμική έως 10.000 / ώρα. Μπορεί να τυπώσει κυλινδρικούς φελλούς διαστάσεων έως και για φιάλες Magnum.

Χαρακτηριστικό του είναι ότι επιτυγχάνει εκτυπώσεις με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια , ακρίβεια, συμμετρία, ιδιαίτερα σε δύσκολα και πολύπλοκα λογότυπα . Δίνει επίσης την ευελιξία αλλαγών στο Logo. H CORK HELLAS χρησιμοποιεί το laser printer κυρίως για την εκτύπωση των φελλών DIAM και μάλιστα των DIAM ORIGINE από 100% φυσικές πρώτες ύλες. Σημειώνεται ότι η CORK HELLAS διαθέτει ήδη 3 υπερσύγχρονα ψηφιακά εκτυπωτικά φελλού με μελάνι.

ΣΗΜ. Το παραπάνω δελτίο τύπου, οι πληροφορίες που μοιράζεται καθώς και το συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό έχουν δημιουργηθεί/ανήκουν στην εταιρεία που παράγει/διακινεί τα παρουσιαζόμενα προϊόντα ή/και παρέχει τις αναφερόμενες υπηρεσίες. Η Οινολογία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο κοινοποίησης του ανωτέρω υλικού και δεν εμπλέκεται καθόλου στο στάδιο επεξεργασίας του.